Administratieve vacatures in Breda

Welke banen zijn er in de administratie?

Binnen de administratie staan verschillende soorten vacatures open bij ViaJou Werving & Selectie uit Breda. Denk hierbij aan functies als administratief medewerker, backoffice medewerker en secretaresse.

In welk dienstverband kun je werken in de administratie?

ViaJou heeft administratieve banen die zowel fulltime als parttime ingevuld kunnen worden. Tevens kun je ook in Breda vaak een administratieve stage, bijbaan of administratief vakantiewerk doen.

Waar kun je werken in de administratie?

Een bedrijf zonder administratie is moeilijk denkbaar, dus genoeg mogelijkheden voor jou binnen de administratieve sector voor nu en voor in de toekomst. Qua branche is dit dan ook zeer divers. Je kunt dan ook bij bijna elk type bedrijf een functie vinden.

Waarom werken in de administratie?

De administratie is een onmisbaar onderdeel van bedrijven. Dit betekent dat jij binnen dit vakgebied bij veel leuke bedrijven aan de slag kunt. Bovendien zul je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid krijgen bij het uitoefenen van je functie.

Ben jij op zoek naar een administratieve functie/vacature in Breda en denk jij de geschikte kandidaat te zijn? Dan komt ViaJou graag in contact.

Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou!

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

  Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

  Nadat je bent ingeschreven als kandidaat

  Indien wij na bestudering van jouw CV mogelijkheden zien, nodigen wij jou uit voor een persoonlijke kennismaking. Daarbij bespreken wij uitvoerig jouw werkervaring, ambities en carrièremogelijkheden. Vervolgens bespreken wij de aanknopingspunten met vacatures bij onze relaties of de opname in ons ViaJou bestand.

  Indien je geïnteresseerd bent

  Vul dan bovenstaand inschrijfformulier in, met daarin welke functies jouw voorkeur uitgaat, een recent Curriculum Vitae. Voor meer informatie bel je met een van onze consultants! 

  Bekijk vacatures

  WAAROM INSCHRIJVEN?

  ViaJou maakt gebruik van online en offline netwerken; daarom is ViaJou een ideale partner voor opdrachtgevers uit de regio met interessante vacatures voor jou. We brengen alleen kandidaten in contact met de opdrachtgever als wij vinden dat die bij hen past. Door je inschrijving blijf je automatisch op de hoogte van de meest recente vacatures.