Commerciële vacatures in Breda

Wil jij carrière gaan maken in de commercie/sales in de regio Breda? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je sociaal sterk en ga je altijd voor het maximale resultaat? Een brede functie als commercieel medewerker is dan echt iets voor jou.

Eigenschappen commercieel medewerk(st)er

Plan jij graag jouw afspraken in om vervolgens deze leads te laten converteren naar kwalitatieve klanten? Herken jij jezelf hierin en zoek je nog naar een commerciële vacature als commercieel medewerker in Breda? Bekijk dan de vacatures die werving en selectiebureau Via Jou online heeft staan en wellicht werk jij binnenkort als commerciële medewerker bij een mooi bedrijf in de regio. Schrijf je dus snel in en solliciteer bij 

Bekijk snel onze commerciële vacatures in Breda en ga aan de slag als commercieel medewerker. Er zijn veel mogelijkheden 

Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou!

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

  Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

  Nadat je bent ingeschreven als kandidaat

  Indien wij na bestudering van jouw CV mogelijkheden zien, nodigen wij jou uit voor een persoonlijke kennismaking. Daarbij bespreken wij uitvoerig jouw werkervaring, ambities en carrièremogelijkheden. Vervolgens bespreken wij de aanknopingspunten met vacatures bij onze relaties of de opname in ons ViaJou bestand.

  Indien je geïnteresseerd bent

  Vul dan bovenstaand inschrijfformulier in, met daarin welke functies jouw voorkeur uitgaat, een recent Curriculum Vitae. Voor meer informatie bel je met een van onze consultants! 

  Bekijk vacatures

  WAAROM INSCHRIJVEN?

  ViaJou maakt gebruik van online en offline netwerken; daarom is ViaJou een ideale partner voor opdrachtgevers uit de regio met interessante vacatures voor jou. We brengen alleen kandidaten in contact met de opdrachtgever als wij vinden dat die bij hen past. Door je inschrijving blijf je automatisch op de hoogte van de meest recente vacatures.