ERVARINGEN

Wij ontvangen met enige regelmaat ervaringen vanuit kandidaten en werkgevers. Altijd leuk om te lezen hoe het de kandidaten vergaat bij de werkgevers. Dus heb je een leuke ervaring met ViaJou die je wilt delen, stuur ons een bericht.

Door ViaJou ben ik, Kevin, inmiddels 30 jaar met een MBO-opleiding Multimediavormgeving meerdere malen aan een fijne job gekomen.

Zij hebben voor mij prachtige uitdagingen gevonden die matchen met mijn capaciteiten maar zeker ook mijn wensen. Hierdoor heb ik mijzelf goed weten te ontwikkelen en bekleed ik een verkoopfunctie bij een FMCG-bedrijf.

Via Google heb ik de website gevonden. Na (persoonlijk) contact met Steven en Marike waarin ik Viajou beter heb leren kennen zijn zij voor mij gaan kijken waar ik zou passen.

Meerdere malen kreeg ik op korte termijn al sollicitatiegesprekken en dat voelt fijn. Je voelt echt de betrokkenheid!

Een oprecht compliment van mij richting jullie!

Nogmaals dank voor de kansen die ik via jullie heb gekregen!

Kevin (30) / Kandidaat

Mijn naam is Barry van de Ven en ik ben 45 jaar jong en woonachtig in Tilburg.

Ik ben sinds 2 Januari  werkzaam bij Vila etiketten in Breda als teamleider logistiek/magazijn en Thermal transfer.

Ik ben in contact gekomen met ViaJou via een vacature op internet.

Na het eerste contact met Loes kwam er ter sprake dat er binnenkort nog een leuke vacature zo komen en of ze vroeg of ze me in contact mocht brengen met het bedrijf.

Na een uitnodiging gekregen te hebben ben ik bij Vila etiketten op gesprek geweest en het was een leuk en een goed gesprek.

In de week erna ben ik ook bij een ander bedrijf op gesprek geweest maar de keuze was voor mij snel duidelijk.

De week daarna kreeg ik het bericht dat Vila graag met mij een contract wilde aangaan.

Omdat ViaJou mij zo goed heeft geholpen en ook meedenkt met de wensen van mij en ook van de bedrijven heb ik heel het team bedankt op een lekkere Tilburgse verleiding.

Ik hoop dat het niet meer nodig is, maar anders zou ik meteen weer contact opnemen met ViaJou.

Barry (45) / Kandidaat

Ik ben Nicky, 48 jaar oud en heb International handel gestudeerd in Frankrijk.

Mijn functie binnen SmartSD is bij de Order Desk, verkoop binnendienst medewerker voor de Benelux & Frankrijk.

ViaJou heb ik leren kennen via Internet.

ViaJou is een heel professioneel werving en selectie bureau, die jou snel en op een effectieve manier kan helpen om een leuke job binnen een tof team te vinden.

Nicky (48) / Kandidaat

Job, 27 jaar. Opleiding bedrijfseconomie gedaan. Ik heb nu een rol als finance consultant bij Nextpayroll in Breda.

Ik ben bij ViaJou terecht gekomen via mijn via via. Jullie hebben ook geholpen bij mijn neef Sam.

Werkwijze van ViaJou heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt niet alleen gekeken naar of de werkzaamheden van de functie passen bij de ervaringen / opleiding van de kandidaat. Er wordt ook verder gekeken of het karakter goed bij de cultuur van een bedrijf past. Zeer tevreden over de werkwijze dus!

Job(27) / Kandidaat

Dennis – HBO Commerciële Economie ( Sport), voorheen werkzaam in het bank en verzekeringswezen en op dit moment Consultant Werving & Selectie bij Kasparov, Intermediair in Financials. Ik heb Kristy via LinkedIn benaderd nav openstaande vacature en had binnen drie dagen een nieuwe job. Bedankt voor de succesvolle bemiddeling!

Dennis / Kandidaat

Ik ben Tineke, 36 jaar, en heb een opleiding toerisme afgerond aan de NHTV. Ik ben enkele jaren werkzaam geweest in de uitzend- en payrollbranche waar ik Marike en Steven heb leren kennen. Na enkele jaren in de payroll was ik toe aan heel wat anders, hier heeft ViaJou mij mee geholpen. Via ViaJou ben ik gestart bij een privékliniek als Office Manager, inmiddels ben ik hier werkzaam als Kwaliteitsmanager. Dit was mij zonder ViaJou niet gelukt. ViaJou kijkt verder dan alleen een cv, ze kijken echt naar de persoon zelf, waar je naar op zoek bent en binnen welk bedrijf je goed past. Dit weten ze ook goed over te brengen naar de diverse werkgevers zodat ook zij verder kijken dan enkel het cv. Mocht ik in de toekomst nog een keer op zoek gaan naar een andere baan, dan zal ik zeker ViaJou weer benaderen!

Tineke (36) / Kandidaat