1657876963186.jpg

ViaJou Beachvolleybaltoernooi
23 September 2022

Code geel, windstoten van 80 kilometer per uur, forse onweersbuien en nog veel meer ellende was voorspeld, waardoor wij het toernooi van 24 juni hebben gecanceld.

Maar... nieuwe ronde, nieuwe kansen. We zijn terug op vrijdag 23 september 2022 met de 8e editie van het ViaJou werving & selectie beachvolleybaltoernooi 2.0. Wederom op de fantastische locatie BredaBeach.

Jullie hebben er net zoveel zin in als wij. Het toernooi zit namelijk opnieuw hélemaal vol!

Tot dan!

carriereboot.jpg

Vaar jij mee op de ViaJou Carrièreboot?
28 Juli 2022

Bootje varen met je vrienden? Speciaal voor jou stellen wij de ViaJou Carrièreboot ter beschikking. Dobber lekker rond op de Bredase singels, terwijl wij jouw droombaan zoeken.
Ben je (net) afgestudeerd op MBO+, HBO of WO? Schrijf je in via de link hieronder, laat weten dat jij graag wil gaan varen en wie weet ligt de boot voor jou klaar! Aan de kade kunnen we je alles vertellen om jouw carrière op koers te krijgen. 

ViaJou Beachvolleybaltoernooi
24 Juni 2022 (gecanceld)

Helaas moeten we nog heel even geduld hebben, maar we hopen jullie toch echt in september te mogen ontvangen voor het leukste beachvolleybaltoernooi bij Breda Beach! Om alvast in de stemming te komen, een sfeerimpressie van de laatste editie in 2019. Hier wil je toch bij zijn!?