ADMINISTRATIEF / CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Een administratieve baan saai en eentonig? Zeker niet! Dit is een rol met afwisselende taken binnen een dynamische omgeving waar jij als aanpakker helemaal los mag gaan.
In verband met sterke groei is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een fulltime commercieel & administratief medewerker.

De functie
Binnen de organisatie ben je het administratieve talent en ga je klantgericht te werk. In deze rol sta jij nooit stil want het bedrijf is continu in beweging. Ze groeien hard waardoor er veel nieuwe orders binnenkomen en opgepakt moeten worden.

In deze functie ben je van A tot Z betrokken bij de orderverwerking. Je bent het aanspreekpunt van diverse klanten, telefonisch en per mail. Je zorgt ervoor dat offertes opgemaakt, gecontroleerd en eventueel nagebeld worden. Verder neem je orders aan en verwerk je deze accuraat. En uiteraard hoort daar ook de verzorging van de facturatie en het opmaken van transportdocumenten bij.

Met jouw betrokkenheid en ambitie denk je ook mee aan hoe deze taken nóg meer gestructureerd en georganiseerd kunnen worden.

Jouw profiel
• MBO+/HBO werk- en denkniveau
• Je bent zeer accuraat en kunt goed zelfstandig werken;
• Je bent communicatief vaardig en werkt het beste in een klein team;
• Je beheerst uitstekend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Ervaring in een soortgelijke functie is een pré maar niet noodzakelijk;

Het bedrijf
Je komt te werken in een gedreven organisatie met een open en informele omgeving. Een bedrijf waar potentie en ambities worden opgemerkt en waar zéker doorgroeimogelijkheden zijn! Zij willen het beste uit hun werknemers halen en zien ze graag meegroeien met de organisatie. Verder werk je in een klein en jong team waar een prettige werksfeer heerst. De organisatie biedt expertise in meerdere gebieden waaronder gasmetingen en ongediertebestrijding. Zo hebben zij binnen hun branche een toonaangevende positie weten te realiseren waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Solliciteren
Mara DerckxSolliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier.

Direct solliciteren

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

Upload hier uw motivatie