FINANCIEEL MEDEWERK(ST)ER

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround financieel medewerk(st)er. Ben jij op zoek naar een gevarieerde financiële baan in een internationale omgeving? Heb jij ervaring met het maken van rapportages en ben jij een topper in Excel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taakomschrijving
Als financieel medewerk(st)er kom je terecht in een klein team met 3 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van de Nederlandse, Belgische en Duitse vestigingen. Omdat je ook ondersteunend gaat zijn aan de buitenlandse vestigingen is jouw takenpakket erg divers. Het is vooral belangrijk dat je ervaring hebt in het maken van rapportages en je goed overweg kan met Excel. Verder behoort debiteuren- & crediteurenbeheer, belastingaangiftes en het opstellen van periodieke rapportages tot je werkzaamheden. Ook ondersteun je de afdeling personeelszaken met de loon en urenadministratie. Kortom, genoeg afwisseling binnen een internationale en informele werkomgeving!

Jouw profiel
Jij bent dé ideale kandidaat wanneer je:
- Een afgeronde MBO+/HBO opleiding bezit gericht op financiële administratie
- 2 tot 5 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie
- Fulltime beschikbaar bent (parttime is geen optie)
- Resultaat gericht te werk gaat en accuraat bent
- Het liefste werkt in een klein team
- Een topper bent in Excel

Bedrijfscultuur
Onze opdrachtgever is een dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst. Het is een groeiend bedrijf met ambitie. Zo streven ze om binnen hun branche een toonaangevende positie te realiseren waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. De organisatie biedt expertise in meerdere gebieden waaronder gasmetingen en ongediertebestrijding. Het hoofdkantoor ligt in Werkendam.

Solliciteren:
Mara DerckxSolliciteren kan via onderstaande sollicitatieformulier.

Direct solliciteren

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

Upload hier uw motivatie