GASTVROUW / GASTHEER / RECEPTIONIST(E)

Als telefoniste/receptionist(e) ben jij hét aanspreekpunt voor alle klanten en relaties.
Je vindt het leuk om klanten telefonisch te woord te staan en bezoekers gastvrij te ontvangen. Daarnaast zorg je voor een representatieve ontvangstruimte en werkomgeving, reserveer je vergaderruimtes, verwerk je post en verricht je diverse administratieve en financiële werkzaamheden.
Je werkt ook ondersteunend aan het accountteam en de directeur. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitwerken en aanvragen van offertes, verzorgen van de inkoop en facturatie.
Onder het veelzijdige takenpakket valt tevens het coördineren van alle denkbare zaken betreffende het bedrijfspand en de verhuur van en ontvangst van gasten in onze brainstormcamping en het virtual reality lab.

Jouw profiel
De geschikte kandidaat is een vrolijke en vriendelijke persoon, met een open karakter, die het leuk vindt om klanten en collega’s zo goed mogelijk te woord te staan en te ondersteunen. Je geniet ervan om de zeer verschillende taken te combineren en toch iedere taak goed en nauwkeurig te volbrengen.

- Je beschikt over een relevante MBO- of HBO opleiding.
- Je hebt relevante werkervaring.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
- Je beheerst de Nederlandse taal perfect en kunt ook goed in Engels communiceren.
- Je werkt goed zelfstandig, nauwkeurig en efficiënt.
- Je beschikt over gedegen kennis van en ervaring

Solliciteren:
Steven van BatenburgSolliciteren kan via Steven@viajou.nl of via onderstaande sollicitatieformulier.

Direct solliciteren

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

Upload hier uw recente CV in Word

Upload hier uw motivatie

Bij het verzenden van bovenstaande sollicitatie geef je, in het kader van algemene verordening gegevensbescherming, ViaJou Werving & Selectie toestemming om je persoonsgegevens vast te leggen en de bijgevoegde cv gedurende de periode van één jaar te bewaren.