MEDEWERKER RECEPTIE / FACILITY

De Functie

Als Medewerker Receptie/ Facility fungeer je als ‘duizendpoot’ op de afdeling. Als hoofdtaak fungeer je als receptie waarbij je de telefoon aan neemt, de gasten en leveranciers netjes ontvangt en zorgt dat de faciliteiten voor collega’s op orde zijn. Daarnaast verzorg je de administratie woningbeheer en ondersteun je hiermee de manager Facility en Planning.

Voorkomende werkzaamheden zijn onder andere: Telefoonaanname, gasten en leveranciers ontvangen, faciliteiten op orde houden in het pand, verwerken van facturen woonhuizen, verwerken en beheren van problemen en klachten in de woonhuizen, up to date houden van het woningbestand en hier aan gekoppeld het planningsprogramma.

Jouw profiel

Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO of HBO opleiding of door je werkervaring functioneer je op een MBO+ dan wel HBO (denk)niveau. Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring in een administratieve omgeving en je kunt omgaan met deadlines.

Je beschikt over een dienstverlenende instelling, bent vrolijk, positief ingesteld en beschikt over een grote dosis energie die je om weet te zetten in een optimale dienstverlening richting onze klanten en uitzendkrachten. Je denkt in oplossingen in plaats van in problemen en weet van veranderingen een uitdaging te maken.

Uiteraard ben je accuraat in het uitvoeren van je werk en beschik je net als je collega’s over een groot verantwoordelijkheidsgevoel om te zorgen dat onze dienstverlening ook op dit gebied aan de hoogste kwaliteitsnorm kan voldoen.

Jij gaat ons helpen om het samen met je aanstaande collega’s iedere dag een stapje beter te doen!

Hier krijg je een marktconforme beloning, een dynamisch snelgroeiende omgeving met gemotiveerde collega’s, veel vrijheid van werken en iedere dag plezier in je werk voor terug.

Solliciteren:
Marike de WaardSolliciteren kan via onderstaande sollicitatieformulier.

Direct solliciteren

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

Upload hier uw motivatie