SENIOR SALARISADMINISTRATEUR

Voor een bedrijf in de omgeving van Breda zijn wij per direct op zoek naar een kandidaat met heel veel CAO kennis.

Ter vervanging zoeken wij voor deze organisatie een senior Salarisadministrateur. Je bent in deze rol actief op de afdeling Salarisadministratie waar ook de Financiële- en Klantadministratie onderdeel van uitmaken. Je leidinggevende is de Operationeel Manager.

De Functie

Dezez organisatie werkt met diverse CAO’s waarbij een aantal CAO’s binnen dit bedrijf veel worden toegepast, zoals de Glastuinbouw CAO. De Senior Salarisadministrateur bewaakt de wijzigingen in toegepaste CAO’s en zorgt dat deze op de juiste wijze in de salarisverwerking worden opgenomen. Op de afdeling vinden regelmatige controles plaats op correctheid van gegevensverwerking en van de CAO toepassingen. Ook houd je ontwikkelingen in wet- en regelgeving in de gaten die van invloed kunnen zijn op de verloning, zoals de ET-regeling (cafetariseren), werkkostenregeling en WAS.

We verwachten een positieve en proactieve houding ten opzichte van verbeteringen in werkprocessen en een commerciële houding ten opzichte van interne en externe klanten. Je neemt op het gebied van CAO’s en wet- en regelgeving inhoudelijk de leiding op de salarisadministratie. Je informeert de organisatie over actualiteiten op jouw vakgebied en zorgt ervoor dat diverse collega’s zoals accountmanagers, intercedenten en directie op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen.

Samen met drie andere collega’s op salarisadministratie zorg je voor het adequaat en efficiënt verwerken van de door onze uitzendkrachten gewerkte uren. Onze uitzendkrachten ontvangen wekelijks hun salaris en de verwerking heeft dus iedere week een deadline. Wekelijks worden ook correcties verwerkt en inhoudingen en vergoedingen voor vervoer en huisvesting verwerkt, conform de hiervoor gemaakte afspraken en geldende wet- en regelgeving.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en bij voorkeur heb je de opleiding VPS (Vakopleiding Payroll Services). Je hebt de ambitie om te groeien naar een rol als sparringpartner en vraagbaak voor de organisatie en daarvoor je kennis up-to-date te houden met relevante trainingen.

Je bent accuraat, neemt een proactieve houding aan in de communicatie naar interne en externe klanten en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel om te zorgen dat onze uitzendkrachten wekelijks tijdig een correct salaris betaald krijgen.

Jij gaat ons helpen om het samen met je aanstaande collega’s iedere dag een stapje beter te doen!

Solliciteren:
Marike de WaardSolliciteren kan via onderstaande sollicitatieformulier.

Direct solliciteren

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

Upload hier uw motivatie