CONSULTANT VIAJOU

Ben jij een sportieve netwerker met enorme drang om te scoren dan zijn wij op zoek naar jou. Jij voegt aan ons  team prettige energie en gedrevenheid toe. Jij ziet kansen en bent communicatief sterk.

Je bent een overtuigende gesprekspartner voor zowel je klanten als je kandidaten en je werkt hard om je targets te behalen. Werken bij ViaJou betekent hard werken binnen een gedreven team met daarin genoeg ruimte voor gezelligheid, leuke borrels en wedstrijden van NAC bezoeken. Herken je jezelf in deze beschrijving? Neem dan snel contact met ons op. Misschien word jij wel onze nieuwe consultant!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen business waarbij jouw focus voornamelijk ligt op het binden en vinden van kandidaten binnen Breda en omgeving. Werken binnen een ‘kandidaat gedreven markt’ betekent dat dit onderdeel van groot belang is en dus ook een groot deel van jouw tijd in beslag zal nemen. Deze kandidatenmarkt kent geen geheimen voor jou; jij weet elke schaarse kandidaat te vinden en aan je te binden!

Kerntaken:

  • Realiseren  van de omzetdoelstelling door het plaatsen van kandidaten of het ophalen van vacatures die het team gaat vervullen. Start = omzet.
  • Het actief aanbieden CV’s aan prospects en relaties
  • Ontvangen van kandidaten en voeren van kennismakingsgesprekken
  • Het voeren van Acquisitietelefoontjes
  • Onderhouden van contacten met prospects en klanten
  • Administratieve afhandeling

Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar, ben je woonachtig in de omgeving van Breda en ben jij in het bezit van een HBO diploma neem dan contact met ons op.

Solliciteren:
Marike de WaardSolliciteren kan via Marike@viajou.nl of via onderstaande sollicitatieformulier.

Direct solliciteren

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

Upload hier uw recente CV in Word

Upload hier uw motivatie

Bij het verzenden van bovenstaande sollicitatie geef je, in het kader van algemene verordening gegevensbescherming, ViaJou Werving & Selectie toestemming om je persoonsgegevens vast te leggen en de bijgevoegde cv gedurende de periode van één jaar te bewaren.