‘KIEZEN VOOR VIAJOU WERVING & SELECTIE DOE JE OMDAT…’

‘’ViaJou werving & selectie is een werving- en selectiebureau dat niet alleen naar je cv kijkt, maar ook kijkt naar de match tussen jouw karakter en de bedrijfscultuur van een bedrijf. Wij richten ons niet alleen op werkzoekenden, maar ook op mensen die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière.

Kosteloos gaan wij voor jou aan de slag om de juiste match te vinden. Onze specialisatie is het werven en selecteren van kandidaten vanaf MBO+ werk- en denkniveau. Dit doen wij middels onze persoonlijke aanpak. Voordat wij jou uitnodigen voor een gesprek, hebben wij een inschrijving nodig. Zo voldoen wij aan de AVG en hebben wij voldoende informatie voor het eerste gesprek.

We geven je allerlei tips wanneer je eenmaal op gesprek mag komen bij het desbetreffende bedrijf en houden je op de hoogte van de voortgang. In 9 van de 10 gevallen kom jij direct onder contract bij de opdrachtgever; hoe fijn is dat?
Wereldberoemd in de regio Breda. Ons doel is om jou op de fiets naar het werk te laten gaan!’’

Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou!

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

    Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

    Indien je geïnteresseerd bent

    Vul dan bovenstaand inschrijfformulier in, met daarin welke functies jouw voorkeur uitgaat, een recent Curriculum Vitae. Voor meer informatie bel je met een van onze consultants!

    WAAROM INSCHRIJVEN?

    ViaJou maakt gebruik van online en offline netwerken; daarom is ViaJou een ideale partner voor opdrachtgevers uit de regio met interessante vacatures voor jou. We brengen alleen kandidaten in contact met de opdrachtgever als wij vinden dat die bij hen past. Door je inschrijving blijf je automatisch op de hoogte van de meest recente vacatures.