Inschrijven

Toe aan een volgende stap in je carrière?

Als professional kijk je omhoog, je wilt jezelf ontwikkelen en een volgende stap maken in je carrière. Onze specialisatie is het werven en selecteren van kandidaten vanaf MBO+ werk- en denkniveau.

ViaJou geeft invulling aan vacatures, voornamelijk in vast dienstverband. Het betreft functies vanaf MBO+ niveau. Inschrijving vindt plaats via het toesturen van een Curriculum Vitae, aangevuld met jouw motivatie en jouw ambities op korte en langere termijn.

Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou:

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

Upload uw recente CV (voorkeur in Word, max 5 mb)

Upload hier uw motivatie (max 5 mb)

Waarom inschrijven?
ViaJou maakt gebruik van online en offline netwerken; daarom is ViaJou een ideale partner voor opdrachtgevers uit de regio met interessante vacatures voor jou. We brengen alleen kandidaten in contact met de opdrachtgever als wij vinden dat die bij hen past. Door je inschrijving blijf je automatisch op de hoogte van de meest recente vacatures.

Nadat je bent ingeschreven als kandidaat...
Indien wij na bestudering van jouw CV mogelijkheden zien, nodigen wij jou uit voor een persoonlijke kennismaking. Daarbij bespreken wij uitvoerig jouw werkervaring, ambities en carrièremogelijkheden. Vervolgens bespreken wij de aanknopings- punten met vacatures bij onze relaties of de opname in ons ViaJou bestand.

Indien je geïnteresseerd bent:
Vul dan bovenstaand inschrijfformulier in, met daarin welke functies jouw voorkeur uitgaat, een recent Curriculum Vitae en een motivatie brief.

Voor meer informatie bel je met een van onze consultants!