‘TOE AAN EEN VOLGENDE STAP IN JE CARRIÈRE?’

Als professional kijk je omhoog, je wilt jezelf ontwikkelen en een volgende stap maken in je carrière.

Onze specialisatie is het werven en selecteren van kandidaten vanaf MBO+ werk- en denkniveau. Dit doen wij middels onze persoonlijke aanpak. Voordat wij jou uitnodigen voor een gesprek, hebben wij een inschrijving nodig. Zo voldoen wij aan de AVG en hebben wij voldoende informatie voor het eerste gesprek.

ViaJou geeft invulling aan vacatures, voornamelijk in vast dienstverband. Het betreffen functies vanaf MBO+ niveau.
Als jij jezelf ingeschreven hebt pakt één van onze consultants de inschrijving op. We doen dit handmatig, dus je ontvangt niet direct een bevestiging op de mail.

Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou!

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

  Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

  Nadat je bent ingeschreven als kandidaat

  Indien wij na bestudering van jouw CV mogelijkheden zien, nodigen wij jou uit voor een persoonlijke kennismaking. Daarbij bespreken wij uitvoerig jouw werkervaring, ambities en carrièremogelijkheden. Vervolgens bespreken wij de aanknopingspunten met vacatures bij onze relaties of de opname in ons ViaJou bestand.

  Indien je geïnteresseerd bent

  Vul dan bovenstaand inschrijfformulier in, met daarin welke functies jouw voorkeur uitgaat, een recent Curriculum Vitae. Voor meer informatie bel je met een van onze consultants!

  WAAROM INSCHRIJVEN?

  ViaJou maakt gebruik van online en offline netwerken; daarom is ViaJou een ideale partner voor opdrachtgevers uit de regio met interessante vacatures voor jou. We brengen alleen kandidaten in contact met de opdrachtgever als wij vinden dat die bij hen past. Door je inschrijving blijf je automatisch op de hoogte van de meest recente vacatures.