KANDIDAAT

Zoals je misschien al gemerkt hebt, wordt de arbeidsmarkt steeds krapper. Dit betekent dat er steeds minder aanbod is van arbeidskrachten en steeds meer vraag vanuit werkgevers. Toch merken wij dat het voor (Young) Professionals lastig is een baan te vinden waar zij gelukkig van worden. Er is zóveel aanbod, dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Door een gesprek aan te gaan met onze consultants komen wij tot nieuwe inzichten die jou kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Wil jij een gesprek inplannen? Schrijf jezelf dan in!

Starters: jouw eerste (échte) stap op de arbeidsmarkt

Voor starters is het bijvoorbeeld lastig om een leuke eerste baan te vinden, omdat zij niet direct weten wat voor functie bij hen aansluit. Zij komen terecht in een wir-war van functienamen, bedrijven en functieomschrijvingen. Alles lijkt op elkaar, toch is alles anders. ViaJou werkt samen met starters en gaat in gesprek om samen te zoeken naar een functie die past bij de persoon. Wij vinden het belangrijk te kijken naar een karakter, een bedrijfscultuur, een toekomstvisie en uiteindelijk komt een rol vanzelf. Ben jij een starter en merk jij dat jij op de vacaturesites door de bomen het bos niet meer ziet, of weet jij niet waar je moet beginnen? Schrijf je dan in. Wij nodigen jou uit voor een gesprek om samen te zoeken naar jouw eerste baan!

(Young) Professional: Op zoek naar een 2e of volgende stap in jouw carrière

Je zit in een baan, maar merkt dat jij aan jouw plafond zit: je wilt meer, iets nieuws, meer uitdaging. 40 uur werken, sporten, sociale activiteiten en jouw week is alweer voorbij. Geen tijd om alle vacaturesites door te spitten om die functie te vinden waar jij gelukkig van wordt. Ook dan kunnen wij jou helpen! Wij hebben namelijk toegang tot alle (benodigde) kanalen én een groot netwerk om jou in jouw zoektocht te ondersteunen. Graag plannen wij een kennismakingsgesprek met jou in, om te kijken wie jij bent, wat je (ongeveer) zoekt en wat jij kan. Dan weten we wat jouw zoekprofiel is en kunnen wij voor jou aan de slag. Om met jou in contact te komen nodigen wij jou uit jezelf in te schrijven. Wij nodigen jou uit voor een gesprek om de zoektocht samen te starten.

VACATURES

Mocht jij eerst willen rondkijken op onze site om te kijken naar onze vacatures, dan kan dat natuurlijk ook. Wij delen niet al onze vacatures op onze website, omdat wij toch vaak eerst in ons netwerk kijken. Vandaar dat wij graag met jou in gesprek gaan: zo sta jij in ons geheugen en ‘pop’ jij ‘op’ in onze gedachten wanneer er een relevante vacature binnenkomt. Wij zullen geen vacatures met jou delen als wij twijfels hebben of echt iets voor jou is. Daarentegen denken wij ook wel eens out of the box en delen wij vacatures waar jij misschien niet aan gedacht hebt.