Terug naar nieuws

2020 NEW YEAR NEW JOB

 

Alle champagnekurken zijn van de vloer geplukt, nieuwe voornemens zijn van start gegaan en dry-january is bijna voorbij (als je A. meedeed B. het volgehouden hebt). Het begin van het jaar is voor velen een reset. Een nieuw begin: tijd voor verandering. Je krijgt een steeds beter beeld van wat je wil bereiken én welke stappen je daarvoor wil zetten. We houden van deze energie en maken er graag gebruik van. Dit bekent niet dat wij jou gaan helpen bij jouw Detox-fit-vegan-fitnessbody dieet, maar wel bij het vinden van een nieuwe baan! Soms heb je net dat duwtje in de rug nodig én de juiste handvatten om succesvol te zijn in dit traject. Wij willen, samen met jou, op zoek naar jouw nieuwe baan!

Weten hoe wij werken? Lees het hier.

Via de mailing hier terecht gekomen en is het alweer een tijdje geleden dat we elkaar gesproken hebben?

Dit betekent niet dat we jou vergeten zijn, maar dat we zelf nog geen match hebben kunnen maken. We vinden het fijn om weer even contact te hebben: Hoe gaat het met jouw zoektocht? Welke functies kijk je naar? Welke gesprekken heb je gehad? Zijn er nog bedrijven waar jij graag in beeld gebracht wil worden? Etc. We nemen telefonisch verschillende vragen met je door om jouw zoekprofiel  te specificeren. We gaan actief met je meekijken en zo op zoek naar jouw volgende stap. Komt bellen niet uit? Laat het even weten: dan sturen wij jou een vragenlijstje toe. We kunnen dan niet zo snel sparren als we telefonisch zouden doen, maar kunnen jouw wensen wel verduidelijken.

Wat moet jij nu doen?

Mail naar lotte@viajou.nl of laura@viajou.nl of en wanneer jij bereikbaar bent. Zij zullen een telefonische afspraak met jou inplannen en jouw zoekprofiel optimaliseren.

 

INSCHRIJVEN
close slider

    Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou!

    Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

    Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

    Een inschrijving zal door ViaJou vijf jaar bewaard worden, waarbij je altijd de mogelijkheid hebt de inschrijving tussentijds in te trekken.
    Voor meer informatie: zie ons privacy statement.