Terug naar nieuws

ViaJou Bedrijven Beachvolleybaltoernooi 2019

Afgelopen vrijdag (21 juni 2019) was het zover, het ViaJou bedrijven beachvolleybaltoernooi29 bedrijventeams uit regio Breda streden tegen elkaar om kans te maken op de titel ‘winnaar van het ViaJou toernooi 2019’! Dit jaar was Vila Etiketten de verdiende winnaar!

Competitief was deze dag zeker: er werd gedoken, gesprongen, gevallen, gesmasht én er is voldoende zand gehapt ;). We zijn erg trots op deze dag, het weer was fantastisch en de sfeer was zoals het bij Breda Beach hoort: gezellig!  We willen graag Kapimex/Gusta, Cloetta, Trumpi, de Zilvermeeuw én Prison Escape Breda bedanken voor het sponsoren van de prachtige prijzen.

Zet 26 juni 2020 maar alvast in je agenda, want dan zal de 8e editie van het toernooi plaatsvinden! De bedrijven die dit jaar meegespeeld hebben krijgen als eerst een uitnodiging, daarna zal de inschrijving open gaan voor de reservelijst.

We delen een aantal foto’s (bedankt Bert de Waard!) met je, de rest van de foto’s kun je terugvinden op de Facebook van het ViaJou bedrijven beachvolleybaltoernooi

INSCHRIJVEN
close slider

    Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou!

    Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

    Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

    Een inschrijving zal door ViaJou vijf jaar bewaard worden, waarbij je altijd de mogelijkheid hebt de inschrijving tussentijds in te trekken.
    Voor meer informatie: zie ons privacy statement.