Terug naar nieuws

YOUNG PROFESSIONALS

Zoals je misschien al gemerkt hebt, wordt de arbeidsmarkt steeds krapper. Dit betekent dat er steeds minder aanbod is van arbeidskrachten, maar steeds meer vraag vanuit werkgevers. Toch merken wij dat het voor Young Professionals, zoals jij, lastig is een baan te vinden waar zij gelukkig van worden. Er is zóveel aanbod, dat jij door de bomen het bos niet meer ziet.

Young Professionals (YP's) zijn ambitieuze, zelfstandige, sociale, fulltime beschikbare én (recent) afgestudeerde (jong)volwassenen. 
Te verdelen in Starters en YP's die op zoek zijn naar een 2e of 3e stap. 
Voor deze partijen bieden wij de juiste handvatten om dé baan te vinden waar zij al die tijd al naar op zoek zijn.

Starters: jouw eerste (échte) stap op de arbeidsmarkt

Voor starters is het vaak lastig om een leuke eerste baan te vinden, omdat zij niet direct weten wat voor functie bij hen aansluit. Herkenbaar? Elke starter die op zoek gaat naar een baan komt terecht in een wir-war van functienamen, bedrijven en functieomschrijvingen. Alles lijkt op elkaar, toch is alles anders. ViaJou werkt graag samen met starters zoals jij en we gaan in gesprek om samen te zoeken naar een functie die past bij jou als persoon. Wij vinden het belangrijk te kijken naar een karakter, een bedrijfscultuur, een toekomstvisie en uiteindelijk komt een rol vanzelf!

The sky is the limit, maar dat maakt een zoektocht naar een baan soms erg lastig. Een kennismakingsgesprek geeft vaak net een beter beeld van de huidige arbeidsmarkt. De consultants van ViaJou gaan met jou sparren en kijken onder andere naar:

– Welke bedrijfscultuur het beste bij jou past
– Wat voor soort branche/functie goed bij jou aansluit
– Wat voor taken/kwaliteiten passen bij een functie
– Welk salaris past bij welke functie
– Bedrijven die in de regio Breda actief zijn
– Screening van een cv: wat mist etc.
– Voorbereidingen voor een sollicitatiegesprek

Ben jij een starter en merk jij dat jij op de vacaturesites door de bomen het bos niet meer ziet, of weet jij niet waar je moet beginnen? Schrijf jezelf dan in. Wij nodigen jou uit voor een gesprek om samen te zoeken naar jouw eerste baan!

Vacatures

Mocht jij eerst willen rondkijken op onze site om te kijken naar onze vacatures, dan kan dat natuurlijk ook. Wij delen niet al onze vacatures op onze website, omdat wij toch vaak eerst in ons netwerk kijken. Vandaar dat wij graag met jou in gesprek gaan: zo sta jij in ons geheugen en ‘pop’ jij ‘op’ in onze gedachten wanneer er een relevante vacature binnenkomt. Wij zullen geen vacatures met jou delen die totaal geen raakvlak hebben met jouw wensen. Daarentegen denken wij ook wel eens out of the box, soms hebben wij vacatures waar jij misschien niet aan gedacht hebt.

Wil je meer weten over ViaJou en onze werkwijze? Je kan ons altijd mailen of bellen.

INSCHRIJVEN
close slider

Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou!

Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

Een inschrijving zal door ViaJou vijf jaar bewaard worden, waarbij je altijd de mogelijkheid hebt de inschrijving tussentijds in te trekken.
Voor meer informatie: zie ons privacy statement.