ONZE NIEUWE BEDRIJFSFILM

WERVING & SELECTIEBUREAU

Nadat Marike 12 jaar en Steven bijna 30 jaar ervaring opgedaan hebben bij andere spelers op het gebied van Uitzenden en Werving & Selectie besloten zij om samen ViaJou te starten. Zij hebben dezelfde visie: een match maken tussen kandidaat en opdrachtgever middels een persoonlijke aanpak. Verder kijken dan een cv en echt de tijd nemen voor de kandidaat. Door te kijken waar zijn/haar ambitie, kracht en voorkeur voor bedrijfscultuur ligt, zorgt ViaJou ervoor dat kandidaten niet alleen op ervaring maar ook op persoonlijkheid passen bij de opdrachtgever. ViaJou is gespecialiseerd in functies in de zakelijke dienstverlening vanaf MBO+, HBO en WO denkniveau in regio Breda.

De perfecte match, ViaJou

ViaJou is groeiende, begonnen met zijn tweeën (1 april 2011) en inmiddels complementeren Kristy, Mara ,  LotteMyrthe, Mabel en Sietse het betrokken en enthousiaste team van consultants.Zij hechten er veel waarde aan om te achterhalen wat een kandidaat of bedrijf nou écht belangrijk vindt aan een nieuwe baan of collega.

Wij kijken verder dan een C.V.

Marike vertelt met veel enthousiasme over de succesformule van ViaJou ”Het team is het succes van ViaJou! Wij als werkgever zorgen voor een fijne werkplek waar het mogelijk is, middels diverse trainingen, jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf halen! Wij ademen enthousiasme uit. Er heerst een goede sfeer in het team. Wij zijn ViaJou! We leveren kwaliteit, stralen positiviteit uit en hebben plezier in de werkzaamheden die wij doen. Deze positieve energie voelt zowel onze klant als kandidaat en zorgt voor een langdurige samenwerking.”

MAAK KENNIS MET ONS

Marike de Waard | Via Jou Werving & Selectie


Marike de Waard

Kristy Jas | Via Jou Werving & Selectie


Kristy Jas

Myrthe Karman | Via Jou Werving & Selectie


Myrthe Karman

Sietse Verhoeve | Via Jou Werving & Selectie


Sietse Verhoeve

Mara Derckx | Via Jou Werving & Selectie


Mara Derckx

Steven van Batenburg | Via Jou Werving & Selectie


Steven van Batenburg

Lotte den Exter | Via Jou Werving & Selectie


Lotte

Mabel Hense | Via Jou Werving & Selectie


Mabel Hense

Ons team is het succes van ViaJou!

Op elke netwerkbijeenkomst in regio Breda is een consultant van ViaJou te vinden. Zo ontmoeten zij nieuwe klanten en kandidaten en breiden op die manier hun netwerk uit. ViaJou is wereldberoemd in de Regio Breda.Zoek jij een nieuwe collega óf een nieuwe baan? Neem dan contact op met een van de consultants. Zij gaan graag met jou in gesprek. Op onze website kun je meer informatie vinden over onze werkwijze en ervaringen van zowel kandidaten als klanten.

Volg ViaJou op Social Media