Over ons

Over ViaJou: werving & selectiebureau

ViaJou is een jonge organisatie, opgericht door Steven van Batenburg en Marike de Waard. Wij hebben bij elkaar opgeteld ruim 50 jaar ervaring in de Werving & Selectiebranche, opgedaan bij een grote landelijke organisatie. Wij hebben onze kennis en kunde samengevoegd in het bedrijf ViaJou. De belangrijkste ervaring die wij hebben opgedaan is dat er, om tot een goede match te komen, meer tijd moet worden geïnvesteerd in de achtergrond van de organisatie en de wensen van de werkzoekenden.

ViaJou is een betrouwbaar en flexibel bureau op het gebied van Werving en Selectie. ViaJou hanteert hoge normen ten aanzien van kwaliteit, vakbekwaamheid en doeltreffendheid. ViaJou beseft als geen ander dat een goed werving- en selectieproces voor uw onderneming strategisch belangrijk is om concurrerend te blijven, omdat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is of dat ViaJou voor u werft. ViaJou zorgt er op die manier voor dat hierdoor uw bedrijfsresultaten positief worden beïnvloed.

Kristy, Mara, Laura en Loes completeren het betrokken en enthousiaste team van consultants. Zij hechten er veel waarde aan om te achterhalen wat een kandidaat of bedrijf nou écht belangrijk vindt aan een nieuwe baan of collega.


steven-profielmarike-profielprofiel-kristy
mara-profielLaura van Vugt