Laura van Vugt

Profiel
Ruim negentien jaar heeft Laura van Vugt (1993) in Geertruidenberg gewoond, maar besloot om voor haar studie te verhuizen naar Breda. Tussendoor heeft ze ruim vier maanden in Port-Elizabeth, Zuid-Afrika, gewoond, maar is Breda nooit vergeten. Inmiddels voelt Laura zich een echte Bredanaar, maar verruilt de stad twee keer in de week voor Raamsdonksveer, waar ze hockey speelt en aanvoerster is van Dames 2.

Eigenlijk is Laura een voorbeeld van de werkwijze van ViaJou. Dit omdat zij van te voren nooit verwacht had om als een Recruitment Consultant aan de slag te gaan. Haar afgeronde studie HBO vrijetijdsmanagement heeft op het eerste gezicht niet direct raakvlak met deze rol. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam het besef dat deze rol veel raakvlakken heeft met haar ambities, kwaliteiten, kennis en vaardigheden. Wat uiteindelijk resulteerde in haar plekje in het ViaJou-team.

Laura wil graag haar netwerk uitbreiden, dit door  klanten en kandidaten te binden aan ViaJou. (nieuwe) Mensen leren kennen, perspectieven afwegen en nieuwe connecties maken, zorgen namelijk voor de perfecte match!

Contactgegevens
Telefoonnummer: 06 57994468
E-mail: laura@viajou.nl
LinkedIn: nl.linkedin.com/in/laura-van-vugt