LOES KRABBEN

Recruitment Consultant

Loes (1990) is opgegroeid in het Achterhoekse Meddo en verhuisde in 2009 voor haar studie Vrijetijdsmanagement naar Breda. Sinds mei 2018 werkt ze met veel plezier bij ViaJou. Ze solliciteerde op een vacature die bij één van onze klanten openstond, maar die functie was uiteindelijk niet wat ze zocht. Vervolgens is ze gevraagd om bij ViaJou te komen werken en daar had ze zelf nog niet aan gedacht! Na enkele gesprekken en een ochtend meekijken waren beide partijen enthousiast en werd het contract getekend. Loes is Recruitment Consultant bij ViaJou en is altijd op zoek naar de juiste match, daarnaast houdt ze zich bezig met de tekstuele zaken en trakteert ze haar collega’s dagelijks op flauwe woordgrappen.
In haar vrije tijd is Loes te vinden op de velden van v.v. Baronie waar ze in een vriendinnenteam speelt, tevens loopt ze graag hard en bezoekt ze wekelijks de sportschool. Daarnaast is Loes vrijwilliger bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel en schrijft ze artikelen voor indebuurt Breda.
Loes komt graag met nieuwe mensen in contact om zo de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te matchen en andersom!


Lorem ipsum..

TELEFOONNUMMER
+316 52452745

E-MAIL ADRES
loes@viajou.nl

ONLINE OP