MARA DERCKX

Recruitment consultant

Mara Derckx (1993) is opgegroeid in het Limburgse dorp Maasbree. Voor haar studie International Hotel Management heeft ze het dorpse leven verruild voor het altijd bruisende Breda wat een plekje in haar hart heeft veroverd.
Via een vriendin is Mara in contact gekomen met ViaJou. Na een persoonlijk gesprek kwam duidelijk naar voren dat ze juist heel goed in de rol van Consultant in team ViaJou past. Mara ging deze uitdaging graag aan en werkt nu met veel plezier bij ViaJou sinds juni 2017.
Mara vindt het belangrijk om écht met zowel kandidaat als klant in gesprek te gaan om de juiste match te vinden. Middels haar doortastendheid en empathisch vermogen probeert Mara tot de kern te komen in gesprekken. Haar streven is de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Een match op basis van karakter is namelijk net zo belangrijk als een match op basis van kennis en competenties! Naast werving en selectie, zorgt ze ervoor dat ViaJou handelt conform de AVG-wetgeving.
In haar vrije tijd maakt Mara graag mooie reizen. Ze reist graag terug naar Azië maar stedentripjes in Europa en vooral het land Italië zijn ook erg geliefd. Daarnaast test ze graag nieuwe restaurants uit in Breda en verbrandt ze de nodige calorieën die hierbij komen kijken tijdens een pittig lesje kickboksen.


Lorem ipsum..

TELEFOONNUMMER
+316 13578750

E-MAIL ADRES
mara@viajou.nl

ONLINE OP