MARIKE DE WAARD

Eigenares

Marike de Waard (1978) is mede eigenaar van ViaJou werving & selectie. Ze is opgegroeid in Prinsenbeek en woont samen met haar twee kinderen (Liselore & Lucas) in Breda.
Na 12 jaar ervaring te hebben opgedaan bij twee andere spelers op het gebied van Uitzenden en Werving & Selectie heeft Marike besloten om samen met Steven van Batenburg ViaJou te starten.
Het beste uit jezelf halen! Marike ademt enthousiasme en spontaniteit uit. Een goede sfeer is belangrijk. Marike heeft in het team haar eigen aanpak en is constant op zoek naar verbetering.
Marike kent Breda goed en niet alleen alle kroegen maar zeker ook de meeste bedrijven en bijna alle inwoners van Breda. Elke donderdagavond is Marike actief lid bij hockeyclub Push en staat zij als spits of linksvoor in het veld.
De vele borrels hebben geholpen bij het uitbouwen van haar netwerk. Nieuwe mensen leren kennen en bestaande contacten warm houden is waar Marike van kan genieten. Verbindingen leggen!
‘Wij zijn inmiddels wel wereldberoemd in de regio Breda!’
Met veel plezier geniet ze van het bourgondische leven. Eten met vrienden en familie, avondje NAC, een hockeywedstrijd op donderdag, skiën met het gezin of een netwerkborrel.


Lorem ipsum..

TELEFOONNUMMER
+316 24525069

E-MAIL ADRES
marike@viajou.nl

ONLINE OP