Allround Designer

Marketing

Vacature detail

Ervaring Medior
Niveau: MBO
Locatie: Oosterhout
Direct solliciteren
 • Direct in dienst bij opdrachtgever
 • Werken in een enthousiast team binnen een organisatie waar je echt jezelf kan zijn
 • Flexibele werktijden en een goede pensioenregeling
 • Werken bij een marktleider in haar branche, waar de focus ligt op kwaliteit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldwijde producent van plantenvoeding. Ze leveren hoogstaande en kwalitatief goede producten aan klanten in 45 verschillende landen. Naast het kantoor in Oosterhout hebben zijn nog kleinere kantoren in andere Europese landen (o.a. Engeland, Frankrijk en Spanje). Klantgericht werken is belangrijk voor hen, wat bijdraagt aan het succes van de organisatie. Wereldwijd heeft het bedrijf zo’n 150 medewerkers. Er heerst een informele werksfeer op het kantoor in Oosterhout. Dit is wel wat verouderd, maar er staat voor 2023 een verhuizing naar een prachtige boerderij in Dongen op de planning. Hier kan iedereen ook dan erg naar uitkijken. De werkgever vindt het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de werkvloer en daarom krijg je veel vrijheid om het zo comfortabel mogelijk voor jezelf te maken. Eerlijkheid en transparante communicatie zijn erg belangrijke waarden. Hierdoor is er een hecht team ontstaan die met regelmaat ook leuke activiteiten ondernemen met een hapje en een drankje. Bedrijf in vijf woorden: informeel, enthousiast, kwaliteit, internationaal, eerlijkheid

Omschrijving

Als visual designer word je onderdeel van een gedreven marketingteam waar iedereen over zijn eigen expertise beschikt. Samen met hen werk je dagelijks aan het voortzetten van de groei van deze internationale organisatie via alle kanalen. Je houdt voornamelijk bezig met het maken van designs voor drukwerk zoals posters, flyers en advertenties. Ook ben je verantwoordelijk voor de verpakkingen en labels. Naast offline designs, houd je je ook bezig met de online kant. Je maakt de mooiste creaties voor online mediakanalen en websites. Denk hierbij aan banners, productfoto’s of infographics. Naast het maken van de designs, plaats je ook bijbehorende content op de website. Bij mooie foto’s van een nieuw product hoort natuurlijk ook een productpagina en een nieuwsitems.

Je hebt verder ook een ondersteunende rol als het gaat om de huisstijlontwikkeling en bewaking hiervan en biedt een helpende hand in het visualiseren van concepten en campagnes.

Wat wij van jou verwachten

 • Afgeronde relevante grafische opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • Het Adobe pakket kent voor jou geen geheimen
 • Goed gevoel voor stijl, typografie en lay-out
 • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Creativiteit, je bent communicatief sterk en enthousiast
 • Je bent een teamplayer met een gevoel voor commercie
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Mabel Hense

Consultant
mabel
Bel Mabel op 06 14 10 00 23
Stuur Mabel een e-mail
kirstie.png

Interesse? Kristy helpt je graag verder!

Bel of mail Kristy met al jouw vragen. Kristy staat voor je klaar en helpt je graag!