Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel

Vacature detail

Ervaring Junior
Locatie: Oosterhout
Direct solliciteren
 • Direct in dienst bij de opdrachtgever
 • Werken voor mooie grote klanten zoals defensie, Faber Audiovisuals en WL Winet
 • Genoeg mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de organisatie
 • In 2024 verhuizen naar een gloednieuw pand in Breda aan het water
 • Vier keer per jaar een gaaf (& sportief) uitje met het team


Over het bedrijf

Je komt te werken in een organisatie in Oosterhout. In het eerste kwartaal van 2024 zal de organisatie verhuizen naar een gloednieuw pand Breda. Naast de verkoop van klimartikelen is er straks ook ruimte in Breda om trainingen en instructies te geven. Op dit moment wordt dat nog alleen maar gedaan op hun kantoor in Amersfoort. De organisatie is actief in meerdere divisies binnen de klimwereld en zijn marktleider. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel, met een gemiddelde beoordeling van 9.4 is dat dan ook niet gek. Ze werken in de gehele Benelux. De organisatie bestaat uit 30 collega’s en er hangt een zeer gemoedelijke sfeer. De organisatie is zeer groeiend en heeft grote ambities. Er heerst een open cultuur en er is altijd ruimte om mee te denken, eigen ideeën te opperen of initiatief te nemen. Naast hard werken wordt er ook veel buiten werktijd gedaan. Vier keer per jaar is er een uitje en op vrijdag zijn er altijd borrels. Vitaliteit en sportiviteit wordt gestimuleerd. Veel collega’s komen met de mountainbike of race fiets naar werk of gaan in hun pauze een rondje hardlopen. Zelfs aan een douche op kantoor is gedacht (ook in het nieuwe pand zal een douche aanwezig zijn!).

Organisatie in vijf woorden: Specialistisch, ambitieus, bourgondisch, persoonlijk en proactief

Omschrijving

Samen met jouw kleine en hechte team ben je verantwoordelijk voor de gehele binnendienst. Je schakelt zowel met de klant als de leverancier. Je speelt een belangrijke rol in het verkoopproces en levert maatwerk. Je houdt je bezig met een breed scala aan projecten en vraagstukken en weet door middel van de juiste kennis een passend advies te geven en zo de klant op de juiste manier te bedienen. Niet alleen heb je telefonisch en mailcontact met de klant, ook komen de klanten meerdere keren per week langs op kantoor voor demonstraties en advies op maat.

Het is een zeer brede rol waarbij je secuur en nauwkeurig moet werken. Je kan dus echt de diepgang op gaan zoeken. Maar geen zorgen, er is een uitgebreid inwerktraject zodat je binnen no-time alles in-and-outs weet. Zo draai je bijvoorbeeld een weekje mee in het magazijn om zo het bedrijf van binnen en buiten te leren kennen. Maatwerk leveren is zeer belangrijk en de klant staat altijd op nummer een. Samen met je team werk je naar een doel toe. Je bent van A tot Z betrokken en weet dus precies wat er speelt op de werkvloer. Hier kan jij dan perfect op inspelen!

Naast je reguliere werkzaamheden is er ook de mogelijkheid en ruimte om jouw eigen projecten op te pakken. Samen met de manager kijk je waar behoefte aan is en waar jouw interesses liggen.

Wat wij van jou verwachten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 36 - 40 uur per week;
 • Relevante commerciële ervaring;
 • Affiniteit met klimmen is een pré;
 • Teamplayer;
 • Gedreven: jij gaat geen uitdaging uit de weg;
 • Proactief: jij signaleert kansen en ziet taken liggen;
 • Communicatief vaardig: jij bent klant -en servicegericht;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Julia van Hoof

Consultant
fotojulia
Bel Julia op 06 46 05 62 10
Stuur Julia een e-mail
fotosterre

Interesse? Sterre helpt je graag verder!

Bel of mail Sterre met al jouw vragen. Sterre staat voor je klaar en helpt je graag!