Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel

Vacature detail

Ervaring Junior
Locatie: Oosterhout
Direct solliciteren
 • Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever
 • Je krijgt veel ruimte en vrijheid en je kan je ondernemerschap helemaal kwijt in deze functie
 • Er is een goede werk-privé balans, zo heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Je komt terecht in een platte organisatie met een gemoedelijke sfeer waar open en transparant gecommuniceerd wordt
 • Er is veel ruimte om je verder te ontwikkelen
 • Met het team worden leuke uitjes bedacht en ondernomen, zoals de jaarlijkse zomer BBQ

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Oosterhout. Het is een MKB bedrijf waar ongeveer 50 mensen werken. Ze zijn een technische groothandel en werken intensief samen met toeleveranciers voor oplossingen in raam- en deurtechniek. Ze zijn hierin expert en leveren een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook innovatief en leveren slimme oplossingen en maatwerk. Er is een duidelijke visie over de groei en verdere ontwikkeling van het bedrijf. Er is voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen, zo worden er regelmatig trainingen gegeven en zijn er interne opleidingen. Er is een informele en gedreven sfeer. Iedereen communiceert open naar elkaar en er wordt op een coachende manier leiding gegeven.

Ze hebben een 40-urige werkweek, je krijgt 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Deze worden ingezet met sluitingsdagen, bijvoorbeeld 1 week in de bouwvak en rondom de feestdagen. Je krijgt een premievrij pensioen, en er is ook een fietsplan. Over het algemeen werkt iedereen op kantoor, maar er is ruimte om één dag in de week thuis te werken. Er wordt regelmatig op vrijdagmiddag geborreld en er worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd.

Bedrijf in vijf woorden: authentiek, kwaliteit, klantgericht, informeel, flexibel

Omschrijving

In deze rol maak je deel uit van het verkoop binnendienst team. Je werkt hierbij nauw samen met de accountmanagers uit de buitendienst. Het binnendienst team bestaat uit ongeveer 11 mensen en de buitendienst uit 5. Je krijgt een eigen portfolio aan klanten, met deze klanten ga je echt een relatie opbouwen! Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en jij vindt het leuk om net dat stapje extra te zetten voor jouw klant. Je levert maatwerk en gaat altijd opzoek naar de beste oplossing. Je toont hierin ownership en bent pro actief. Je hebt geen afwachtende houding, maar toont zelf initiatief en grijpt kansen aan.

Je gaat ook regelmatig met de accountmanager mee op pad, je bezoekt dan een aantal van je klanten om ook zo de relatie verder op te bouwen. Alles wordt gedaan vanuit de natuurlijke gunfactor. Je zorgt voor het opstellen van offertes, orderverwerking en aftersales. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan in het traject, dan zorg jij voor de juiste oplossing en een vlotte afhandeling. Hierin communiceer je helder met alle betrokken stakeholders. Het is een echte schakelrol en je hebt ook veel contact met je collega’s van bijvoorbeeld de afdeling inkoop of logistiek.

Wat wij van jou verwachten

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Een pro actieve houding en ownership
 • Servicegerichtheid en je bent bereid om net dat stapje extra te zetten voor de klant
 • Je bent verder resultaatgericht, klantgericht en gedreven
 • Affiniteit met techniek is een pré
 • Je bent fulltime beschikbaar (36 uur is bespreekbaar)
 • Je bent handig met Excel en andere programma’s
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Julia van Hoof

Consultant
fotojulia
Bel Julia op 06 46 05 62 10
Stuur Julia een e-mail
fotosterre

Interesse? Sterre helpt je graag verder!

Bel of mail Sterre met al jouw vragen. Sterre staat voor je klaar en helpt je graag!