Online Merchandise Coördinator

Marketing

Vacature detail

Ervaring Medior
Niveau: HBO
Locatie: Roosendaal
Direct solliciteren
 • Je komt te werken binnen een groeiende en internationale organisatie;
 • Werken met kwalitatieve en duurzame producten;
 • Er hangt een informele, warme en open sfeer binnen de organisatie;
 • De organisatie biedt voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een afwisselende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is.


Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een internationale organisatie in de luxueuze exterieur branche. Ze zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot grootste speler in de Benelux. Hier hebben zij tientallen Retail winkels .Daarnaast zijn zij een groothandel en leveren hun producten aan meer dan 42 landen wereldwijd. Op het hoofdkantoor in Roosendaal wordt er hard gewerkt aan de nieuwste collecties. Ze zijn trendsetters in de markt en door hun eigen exclusieve labels bieden ze onderscheidende producten aan. Deze worden in het Verre Oosten geproduceerd en vervolgens gedistribueerd over de hele wereld.

Op het hoofdkantoor en het magazijn telt de club van medewerker al zo’n 200 collega’s. Met de opschaling in het piekseizoen kan dit oplopen tot zo’n 300 tot 400 collega’s. Ondanks de omvang van de organisatie hangt er een gemoedelijke sfeer. En teamgevoel is dan ook erg aanwezig. Samen streven naar het gezamenlijke doel! Dit wordt ook zeer gestimuleerd door leuke uitjes en activiteiten. Iedereen wordt gezien binnen de organisatie en door de groei waarin het bedrijf zich bevindt, zijn er voor iedereen ontwikkelingsmogelijkheden. Er heerst een no-nonsense mentaliteit binnen deze dynamische omgeving, maar er is zeker ook ruimte voor gezelligheid.

Bedrijf in vijf woorden: klantgericht, ontwikkeling, passie, loyaal, samenwerken

Omschrijving

Als e-commerce medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het online brengen van de producten in de verschillende webwinkels wereldwijd. Ook ben je constant bezig om dit proces vakkundig te optimaliseren. Dit doe je door in te spelen op de actualiteit en trends om het merk zo goed mogelijk over te brengen. Geen dag is hetzelfde! Je weet deze optimalisaties goed in kaart te brengen en dit door te vertalen naar de (technische) partners. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om de klantwens in de gaten te houden. Dit doe je bijvoorbeeld door je dag te starten met het doornemen van de webshop mail. Vanuit daar los je eventuele foutmeldingen op en schakel je waar nodig is met andere afdelingen. Het is dus van belang dat je al enige kennis en ervaring bezit van een aantal veel gebruikte systemen. Je gaat resultaatgericht te werk en denkt aan de klantreis, funnels en diversen processen. Ook is het werken met verschillende projecten en deadlines geen probleem voor jou. Jij houdt het overzicht!

Samen met de E-commerce manager en je online marketing collega’s zorg jij dat de website er perfect bijstaat. Hierin ben jij ook het aanspreekpunt als het gaat om het beheer van de productverrijking in tools zoals Magento, PIM en inRiver.

Wat wij van jou verwachten

 • Hbo werk- en denkniveau
 • 32 – 40 uur beschikbaar
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie op gebied van web management, e-commerce en conversieoptimalisatie op B2B en B2C niveau
 • Je hebt relevante kennis op gebied van development, de online klantreis en website -en conversieoptimalisatie (CRO)
 • Ervaring in het managen en optimaliseren van de volgende systemen: Magento, ERP, CMS, PIM, en tracking systemen zoals API’s, tagmanager, datastudio en analytics
 • Goede beheersing van de Nederlandse (woord & geschrift)
 • Je denkt analytisch, probleemoplossend en ziet kansen
 • Jij kunt het overzicht bewaren, snel schakelen en secuur werken onder tijdsdruk
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Kelsey de Jong

Junior Consultant
fotokelsey
Bel Kelsey op 06 28 08 87 29
Stuur Kelsey een e-mail
fotosterre

Interesse? Sterre helpt je graag verder!

Bel of mail Sterre met al jouw vragen. Sterre staat voor je klaar en helpt je graag!