Data Marketeer

Marketing

Vacature detail

Ervaring Medior
Niveau: HBO
Locatie: Breda
Direct solliciteren
  • Werken binnen een internationaal familiebedrijf
  • Je krijgt een intensief inwerktraject om de organisatie en je functie goed te leren kennen
  • Het is een sterk groeiende organisatie en in juli 2024 verhuizen ze naar een nieuw pand binnen Breda
  • Ze werken met flexibele werktijden, je kan starten tussen 07:30 – 09:30 uur, hybride werken is mogelijk na het inwerktraject

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale holding waar verschillende bedrijven onder hangen. Ze zijn leverancier van producten (veelal halffabricaten) en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld displays voor jouw koffiezetapparaat, of het draaimechanisme waardoor de poortjes bij Schiphol open en dicht kunnen. Industriële temperatuurmeters die de temperatuur in de gaten houden van silo’s waar olie in opgeslagen wordt. Software voor bijvoorbeeld de Food & Beverage branche, waardoor een product een barcode krijgt vanaf het begin van de productie zodat dit gevolgd kan worden. Mocht er iets niet goed zijn met het product kan dat uit de productie gehaald worden of uit de schappen in de winkel. Maar ook de verlichting in alle koelingen bij de Albert Heijn en Jumbo. Deze led strippen kunnen goed tegen warmte en kou. Het is een snelgroeiende organisatie, door de verschillende bedrijven is het ook complex maar het is een hechte club waar een goede sfeer hangt. Het is een familiebedrijf en er worden veel leuke uitjes georganiseerd en iedere vrijdag is er een borrel. Ze hebben 27 vakantiedagen en een prima pensioen! Er werken ongeveer 325 medewerkers en in 2021 hadden zij een omzet van 135 miljoen. Ze hebben kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Noorwegen en in Taiwan.

Bedrijf in vijf woorden: technisch, familiebedrijf, informeel, innovatief, handelsbedrijf

Omschrijving

Jij houdt je bezig het analyseren van allerlei marketing gerelateerde data. Denk hierbij aan projecten zoals het in kaart brengen van bepaalde markten en de groeimogelijkheden hiervan. Ook ben jij de adviseur van de Product Manager en het Management Team betreft op welke doelgroepen er gefocust moet worden. Daarnaast stel jij marketingrapportages en klantprofielen. Vanuit voorspellende modellen baseer jij een nieuwe strategie voor de komende periode. Jij bent het aanspreekpunt voor je collega’s die vragen hebben over de door jou gerealiseerde data. Tot slot betrek jij je met de marketingcampagnes. Deze evalueer en optimaliseer je voor het beste resultaat.

Wat wij van jou verwachten

  • HBO werk- en denkniveau op het gebied van marketing
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke richting
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • MS Excel, Power BI, Google Analytics en andere analyse tools hebben geen geheimen voor jou
  • Je bent communicatief én analytisch sterk
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Mabel Hense

Consultant
mabel
Bel Mabel op 06 14 10 00 23
Stuur Mabel een e-mail
kirstie.png

Interesse? Kristy helpt je graag verder!

Bel of mail Kristy met al jouw vragen. Kristy staat voor je klaar en helpt je graag!