Medewerker Supply Chain

Inkoop/Logistiek

Vacature detail

Ervaring Junior
Niveau: HBO
Locatie: Breda
Direct solliciteren
 • Een intensief inwerktraject met veel opleiding- en trainingsmogelijkheden
 • Gemêleerd team; iedereen staat in zijn of haar kracht
 • Internationaal karakter
 • Werken voor en met toonaangevende klanten in onder andere de Formule 1, Boeing en de ruimtevaart
 • Flexibele werktijden; starten tussen 07.00 en 10.00. Wanneer jij helemaal bent ingewerkt is thuiswerken ook mogelijk

Kabels; ze zitten overal in en je hebt ze overal voor nodig. Voor je telefoonoplader, je stijltang, je koelkast. Zonder die kabels is het product vaak nutteloos. Heb je ook wel eens aan gedacht aan de kabels van ovens en het koffiezetapparaat in een vliegtuig? De organisatie waar jij voor komt te werken maakt deze hightech toepassingen. Benieuwd naar jouw taken en de rol? Lees snel verder. 

Over het bedrijf

Je komt te werken in een organisatie met 60 collega’s. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van kabels en allerlei andere soorten bedradingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kabels voor het meten van de tijd tijdens de Formule 1 of bij hardloopwedstrijden. Maar ook kabels in en rondom het vliegtuig behoren tot hun specialiteiten: van de kabels om je achter leuning te verplaatsen tot een draadje in de cockpit; deze organisatie maakt het allemaal. Veel van deze kabels worden met de hand gemaakt. De organisatie is van A tot Z betrokken; van het ontwerpen tot aan het testen. Het is een vrij specifieke branche, collega’s worden dan ook goed opgeleid en ingewerkt. Er is een ruim aanbod aan cursussen en trainingen. Binnen de organisatie hangt een fijne open sfeer. Er is een open deur beleid en er zijn korte lijntjes. Na werktijd is er veel ruimte voor uitjes, deze worden zowel vanuit het management als vanuit de medewerkers zelf georganiseerd. Met klanten over de gehele wereld en productielocaties in Polen, China en de Filipijnen heeft de organisatie een internationaal karakter. Ondanks dat, is de sfeer er gemoedelijk en fijn.

Bedrijf in vijf woorden: vrijheid, flexibel, specialistisch, internationaal en kansrijk

Omschrijving

Als medewerker Supply Chain/ Inkoop & planning ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Je onderhandelt met leveranciers over de voorwaarden en verzorgt de inkoop. Je maakt de planningen voor de productielocaties in Polen, China en Nederland. Je houdt daarbij rekening met de productiecapaciteit, levertijd van de componenten en afgesproken leverdatum van de klantorder. Je bewaakt zowel de inkoopplanning als de verkoopplanning, je houdt de klant steeds op de hoogte. Je maakt hierin duidelijke afspraken en geeft hierbij prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid. Indien nodig verzamel je alle informatie voor het maken van een offerte voor de klant. Door jouw helikopterview weet jij precies wat er bij welke klant speelt en wat er nodig is om het project te doen slagen. Je werkt nauw samen met je collega’s van de commerciële afdeling, door jouw commerciële voelsprieten spot je ook kansen en schakel je met de accountmanager.

Wat wij van jou verwachten

 • HBO werk- & denkniveau
 • Hands-on mentaliteit; jij ziet werk liggen en pakt dit op
 • Projectmatig kunnen werken; alle binnenkomende orders zijn kleine tot grote projecten
 • Bereid om te leren; je inwerktraject zal ongeveer een half jaar in beslag nemen
 • Teamplayer; want alleen samen maak je een order tot een succes
 • Excel heeft geen geheimen voor jou
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Mabel Hense

Consultant
mabel
Bel Mabel op 06 14 10 00 23
Stuur Mabel een e-mail
mabel

Interesse? Mabel helpt je graag verder!

Bel of mail Mabel met al jouw vragen. Mabel staat voor je klaar en helpt je graag!