Social Media Manager

Marketing

Vacature detail

Ervaring 3-5 jaar
Niveau: HBO
Locatie: Rotterdam
Direct solliciteren
  • Veel vrijheid in de baan, jij bepaalt je eigen dag en beheert je eigen agenda
  • Het is mogelijk om hybride te werken
  • Werken voor grote internationale A-merken
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever

Voor een mooie organisatie in Rotterdam, die samenwerkt met A-merken zoals Microsoft, HEMA en de Bijenkorf, zijn wij op zoek naar een enthousiaste social media manager. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille en pak jij de gehele social media op en speel je in op behoeftes van de klant. Benieuwd naar informatie? Lees snel meer!

Over het bedrijf

Je komt te werken in een toonaangevend Customer Experience Management bureau. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde klantervaringen via diverse platformen en apparaten. Je komt te werken in een grote organisatie die verantwoordelijk is voor het leveren van diverse klantervaringen over platformen en apparaten. Je werklocatie wordt hartje Rotterdam, maar thuiswerken is ook zeker geen probleem. Je werkt nauw samen met je collega’s uit Denenmarken, Noorwegen en Zweden. Hierdoor heeft de organisatie een internationaal karakter. Er liggen veel kansen en uitdagingen. De organisatie heeft ruim 12.000 werknemers over 50 vestigingen over de hele wereld. Ondanks de grootte van de organisatie hangt er een persoonlijke sfeer.

Je komt te werken in een ambitieuze organisatie, je krijgt hier genoeg kansen en mogelijkheden om door te groeien. Je kan veel leren en je kennis op het gebied van social media flink uitbreiden. Ook krijg je de kans om te werken voor grote internationale klanten.

Bedrijf in vijf woorden: internationaal, ambitieus, innovatief, creatief, modern en kansrijk

Omschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor alle social media uitingen van jouw klanten. Jij adviseert je klanten waar nodig, duikt in de data en verbetert de campagnes. Hierdoor haal je het beste uit de social media campagne. Je benut elk kanaal en bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van social media. Hierdoor ben jij de klant altijd een stapje voor en speel je in op de behoeftes. Door jouw klantgerichtheid en creatieve brein maak jij een succes van de baan. Naast het analytische gedeelte, werk je ook nauw samen met de creatieve afdeling. Samen met hen verzin je de tofste campagnes.

Wat wij van jou verwachten

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke rol (ervaring aan de bureauzijde kant is een pre)
  • Ambitieus en pro actief; jij weet wat er speelt op het gebied van online marketing
  • Groot gevoel van verantwoordelijkheid
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Marike de Waard

Eigenaar & Senior Consultant
marike.png
Bel Marike op 06 24 52 50 69
Stuur Marike een e-mail
lotte.png

Interesse? Lotte helpt je graag verder!

Bel of mail Lotte met al jouw vragen. Lotte staat voor je klaar en helpt je graag!