Aanvankelijk gebruikte ze ViaJou als springplank naar een baan bij NAC Breda. Als Account Manager ondersteunde ze daar het grootste zakelijke netwerk van de regio. En zo leerde ze Steven en Marike, eigenaren van ViaJou, pas écht kennen. “We hadden meteen een enorme klik. Dat is voor mij heel belangrijk, ik ben een gevoelsmens.”

Nadat Kristy was vertrokken bij de voetbalclub kwam ze via een mede(net)werker van ViaJou weer in contact met Steven & Marike omdat zij op zoek waren naar uitbreiding in het team. We zijn in gesprek gegaan en deze baan voelde meteen als een mooie kans, vanuit de band die we hadden opgebouwd. En dat typeert ViaJou. Bij ViaJou solliciteer je niet zo zeer, ze gaan het gesprek aan en leren jou goed kennen. Niet sociaal wenselijk, maar het ware verhaal. We willen dat iedereen zich thuis voelt bij ViaJou.”

Kristy heeft één gezicht, zegt ze. “Zakelijk en privé ben ik dezelfde persoon. Zo ga ik relaties aan, ook als Recruiter. Ik nodig de ander uit zichzelf te zijn, in alle openheid, want zo ben ik zelf ook. We hebben uiteraard commerciële doelen, maar ik benader ons werk vooral vanuit relatiemanagement. Als je elkaar goed leert kennen, kun je het meeste voor elkaar betekenen. Dát is de meerwaarde.”