We horen graag van je!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laten we contact leggen. Je kunt ons bellen, mailen of hieronder gewoon even een berichtje achterlaten.

Takkebijsters 67, 4817 BL Breda

Of mail ons op info@viajou.nl
Vragen? Vind hier het antwoord.
office  3

Stuur ons een berichtje

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wie is ViaJou?

ViaJou brengt werkgevers en (young) professionals bij elkaar. Wij focussen op de zakelijke dienstverlening, denk hierbij onder andere aan banen binnen de commercie, financiën, marketing, logistiek en HR.

Voor wie werkt ViaJou zoal?

Wij werken voor heel verschillende bedrijven, maar veelal in het MKB en in de regio Breda. Ze kunnen zowel nationaal als internationaal opereren, een formele en informele cultuur hebben en in verschillende sectoren werken. Een aantal van onze opdrachtgevers vind je op de homepage. Wat hebben deze bedrijven met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal op zoek naar de beste match tussen hun cultuur en het karakter van de kandidaat!

ViaJou een baan zoeken, hoe werkt dat?

ViaJou werving & selectie stelt zich op als bemiddelaar tussen de kandidaat en de werkgever. Op deze pagina vind je meer info.

Hoe wordt ViaJou betaald?

Onze opdrachtgevers betalen een vergoeding voor de bemiddeling, voor een kandidaat zijn onze diensten altijd kosteloos. Wij berekenen opdrachtgevers een vast percentage van het bruto jaarsalaris dat de kandidaat gaat verdienen.

Wat voor contract krijg ik als ik ViaJou aan de slag ga?

Dat hangt ervan af of je tijdelijk of voor langere tijd aan de slag gaat bij onze opdrachtgever, maar in veruit de meeste gevallen treed je daar direct in dienst.

Staan alle vacatures op de site?

Bijna alle vacatures staan op de website. Heb je gisteren een vacature gezien die er vandaag niet meer op staat? Bel voor de zekerheid even! Wij kennen onze opdrachtgevers goed en leren jou sowieso graag kennen. Misschien staat de functie nog open en ben jij de perfecte match!