Dit zijn onze netwervers

Ben jij benieuwd wie jou straks gaat helpen naar jouw droombaan of kandidaat? We stellen onszelf graag aan je voor!

Betekenisvolle relatie

Het netwerk is de ruggengraat van ViaJou. Daar hebben we onze werkwijze aan opgehangen, dat is onze overtuiging. Wij zoeken mensen voor banen, maar ook banen voor mensen.

Niet door te leuren met vacatures of kandidaten, maar door een betekenisvolle relatie aan te gaan.

foto ilovebreda 800x500

Wereldberoemd in Breda

Wij beheren een groot netwerk van interessante mensen en bedrijven, die wij aan elkaar knopen. Bij elke vacature past een gezicht en bij elk gezicht een vacature. Netwerken, is werven in de meest pure vorm. Netwerven, noemen wij dat. Daardoor zijn we wereldberoemd in heel Breda.

Vertrouwen

Een klant is iemand die jou vertrouwt. Dat zullen we bij ViaJou nooit beschamen. Door onze focus op één regio bouwen we relaties op vanuit persoonlijke betrokkenheid. In die volwassen relaties kunnen we eerlijk zijn. Naast het cv, moeten de cultuur van het bedrijf en het karakter van de kandidaat aanvoelen als een perfecte match.

Vleugje verleidingskracht

Het moet passen als een puzzel. Hoe je daarachter komt, is een combinatie van kennis, ervaring en een vleugje verleidingskracht. Want soms moet je mensen een duwtje in de rug geven. Wij zijn er om mensen een zinvolle stap in hun loopbaan te laten zetten. Niet de eerste de beste stap, die ons toevallig goed uitkomt. Daarom doorgronden we klant en kandidaat stevig: Wat zoeken ze écht? Zijn ze voor elkaar gemaakt? We doen altijd ons huiswerk, in het belang van beide partijen. 

360 graden

Iedere consultant bij ViaJou is verantwoordelijk voor het hele wervingsproces, van vacature tot plaatsing. 360 graden noemen wij dat. Zo houd je alles in de hand, kun je écht lokaal en betrokken werken en voorkom je ruis op de lijn.

Frisse energie

Uiteraard werken we daarbij wel als een hecht team. We sparren voortdurend over kansen en kandidaten. Het is een manier van werken die we in 30 jaar tijd hebben ontwikkeld en aanscherpen met nieuwe, unieke consultants. Frisse energie, geworteld in een bak ervaring.

Uitgebreid bestand

Op basis van een nauwkeurige profielschets benaderen wij de beste kandidaten. We beginnen uiteraard bij ons uitgebreide bestand. Dat heeft diepgang omdat we het altijd blijven voeden en onderhouden. Niet gericht op de eerstvolgende vacature, maar op de lange termijn.

Kritisch in het proces

Zo nodig maken we uiteraard gebruik van alle relevante jobsites en sociale netwerken. Maar ook al wordt een zoektocht soms lastig, we blijven zelf het meest kritisch in het proces. Zelfs als een klant al dik tevreden is, gaan wij door tot we zeker zijn van de beste match.

marike

Interesse? Marike helpt je graag verder!

Bel of mail Marike met al jouw vragen. Marike staat voor je klaar en helpt je graag!