Commercieel

Heb je een vlotte babbel en sta je sterk in je schoenen? Dan zou een commerciële rol jou goed kunnen passen. Je overtuigt de ander graag en denkt buiten de kaders? Herken je jezelf hierin, dan vinden we het hartstikke leuk om met jou te praten over een rol als bijvoorbeeld accountmanager, sales support of recruiter.

viajoucommercieelberoepgroepfoto

Financieel/administratief

Ben je handig met cijfers en werk je accuraat? Misschien voel je je dan helemaal thuis in een financieel/administratieve rol. Je zoekt graag dingen uit, neemt verantwoordelijkheid en hebt een centrale plek in de organisatie. Lijkt je dat wat, dan moeten we echt eens praten over een rol als bijvoorbeeld financieel/administratieve medewerker, back office-medewerker of office manager.

viajoufinancieeladministratiefberoepsgroepfoto

Transport & Logistiek

Zie jij snel het grote plaatje in complexe zaken? Ben je een analytische denker die dingen graag uitpuzzelt? Dan zou de logistiek perfect bij jou kunnen passen. Je werkt planmatig en houdt altijd overzicht. Komt dit je bekend voor, dan moeten we echt eens praten over een rol als bijvoorbeeld inkoper, category manager of planner.

viajoutransportlogistiekberoepsgroepfoto

(Online) Marketing

In marketing is ontzettend veel te doen voor creatieve, dienstverlenende mensen. Als je bedenkt hoeveel producten en diensten online worden verkocht, besef je meteen dat daar enorm veel marketing en communicatie achter schuilgaat. Heb jij gevoel voor merken, snap jij hoe je ze verleidelijk verpakt? Laten we het dan eens hebben over een rol als online marketeer, content manager of webcare-medewerker.

viajoumarketingberoepsgroepfoto

HR

Ga jij graag en gemakkelijk met mensen om? Kun jij met iedereen overweg? Voor een functie in Human Resources (HR) zijn een open mind en enige kennis van arbeidswetgeving ideaal. Je werkt met mensen, maar ook veel met processen. Klinkt dat aantrekkelijk, dan is het hoog tijd om samen het gesprek aan te gaan, bijvoorbeeld voor een rol als HR-adviseur, payroll-specialist of client support.

viajouhrberoepsgroepfoto

Over de volle breedte van het bedrijfsleven -met een accent op zakelijke dienstverlening bedienen wij werkgevers en werven wij kandidaten. Van secretaresse tot CFO en alles daartussen. Veel van onze vacatures betreffen de vakgebieden commercieel, financieel-administratief, logistiek en HR. Weet jij al wat bij jou past?

steven

Interesse? Steven helpt je graag verder!

Bel of mail Steven met al jouw vragen. Steven staat voor je klaar en helpt je graag!