Het is allebei matchmaking. Bij een grote tuin zoek je iemand met groene vingers, bij een opknapper iemand met gouden handjes. Nu ze een jaar werkt als junior consultant bij ViaJou beseft ze dat er wel degelijk een verschil is, maar het werk spreekt haar enorm aan.

"Mijn achtergrond ligt in communicatie. En dat zegt wel iets over mij, ik ben graag in contact met mensen. Mijn geboortedorp Prinsenbeek kenmerkt zich door een actief verenigingsleven, daar voel ik me als een vis in het water. Ik hockey en ben bij die vereniging (uiteraard) verantwoordelijk voor de communicatie. Ik zit bij Dorpsplatform Prinsenbeek. En ik ben een fanatieke carnavaller."

Toen Mabel verlangde naar een baan dichtbij huis, klopte ze aan bij ViaJou. Aanvankelijk om te worden bemiddeld bij een opdrachtgever, maar na een tijdje viel haar oog op het bureau zelf. “Ik was aan Lotte gekoppeld. Na een paar gesprekken leerden we elkaar beter kennen en kwam bij haar het idee op. Ik werd heel open ontvangen en ben enthousiast aan de slag gegaan. Inmiddels weet ik dat het wat complexer is dan woonruimte, maar dat maakt het ook bevredigender. We willen de perfecte match maken; dat kost tijd, energie en soms ook geduld.”