Terug naar nieuws

Directrice voor één dag

Dames en heren, dit is Fee Esser! De nieuwe ViaJou directrice!

Fee is tien jaar oud en weet nu al bíjna zeker dat ze later wil gaan werken in de arbeidsbemiddeling! Mensen aan werk helpen en bedrijven aan personeel lijkt haar het leukste dat er is!

Tóch twijfelt ze nog een héél klein beetje en daarom zou ze graag eens een dagje meewerken bij ViaJou werving & selectie.
Toevallig was Marike op woensdag 23 juni vrij en heeft Fee de werkzaamheden van haar kunnen overnemen.

Fee was dan ook Directrice voor één dag bij ViaJou!

De dag begon met een kennismaking met alle collega’s en een introductie over ViaJou. Daar was weinig tijd voor, omdat Fee om 11.00 uur een intake had met een Noa voor wie wij een mooie baan gaan vinden.

Na dat gesprek heeft zij met haar collega Sietse de mogelijkheden bekeken voor deze kandidate en is ze met Steven naar Golfpark De Haenen gereden voor een lunch en directieoverleg.
Tijdens dit overleg werden de toekomstplannen van ViaJou besproken en heeft zij haar ideeën gegeven over de verandering van de arbeidsmarkt en met name hoe wij de Young professionals beter aan ons kunnen binden, want dat is haar speerpunt. Rieks Lambers heeft Fee daarna een rondleiding gegeven en ook verteld hoe belangrijk een businessclub is voor de Haenen.

We hadden maar weinig tijd, want om 13.30 uur zouden wij een nieuwe vacature gaan bespreken bij Vila Etiketten B.V., alwaar Fee een afspraak had met de directeur Ton Reichardt om een optimaal beeld te krijgen van de werkzaamheden en de werkomgeving (want anders kun je nooit een goede match maken) vroeg Fee nog om een rondleiding en die heeft ze natuurlijk ook gekregen.
Ons laatste bezoek was aan Thomassen Business Gifts, waar Lieke van Poppel aan Fee liet zien dat je héééél veel mooie cadeaus van een logo kunt voorzien die je dan aan relaties kan geven. En alsof dat nog niet genoeg was kreeg ze ook nog een goedgevulde Goodiebag mee van Judith Brooijmans. Hoe gaaf is dat!
Tenslotte snel naar het kantoor van ViaJou voor het teamoverleg met Kristy, Mara, Mabel, Myrthe, Sietse, Lotte en Steven en aansluitend de evaluatie van deze drukke dag.

Fee weet het inmiddels zeker. Later als ze nóg groter is gaat zij ook werken bij een ViaJou. Dan niet voor één dag, maar voor een hele carrière!

Nu nog eventjes studeren en dan weten wij dat ook zeker Fee! Dankjewel voor deze leerzame en leuke dag!

INSCHRIJVEN
close slider

    Schrijf je in als kandidaat bij ViaJou!

    Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

    Upload hier uw recente CV (voorkeur in Word)

    Een inschrijving zal door ViaJou vijf jaar bewaard worden, waarbij je altijd de mogelijkheid hebt de inschrijving tussentijds in te trekken.
    Voor meer informatie: zie ons privacy statement.