"De samenwerking met ViaJou is plezierig en gaat al jaren terug. Diverse Kasparov-collega’s, die nog altijd naar volle tevredenheid bij ons werkzaam zijn, komen uit het Bredase netwerk. Waarin ViaJou zich onderscheidt is de lokale positionering en persoonlijke benadering. Men kent onze organisatie écht en weet een match te maken met onze cultuur. Gezien onze groei-ambities hopen wij ook de komende jaren nog regelmatig succesvol samen te werken. Zeker een 8."

Meer verhalen

"Wij geven jullie een 9 als cijfer. ViaJou voelt perfect aan wanneer iemand in ons team past. Inmiddels meerdere collega’s gevonden dankzij ViaJou die een grote bijdrage leveren aan onze Outdoorable organisatie "

-Rob Taks,

Opdrachtgever

Operations Manager bij Platinum

viajounummer9
"Wij vinden het werken met Via jou ook super fijn en hebben dankzij jullie toch wel twee nieuwe collega’s. Jullie nemen de tijd om het bedrijf te leren kennen, en gooien niet zomaar met kandidaten die niet bij de functie zouden passen. Ik kan geen 10 geven want er is altijd ruimte voor verbetering. Geldt uiteraard ook voor ons. Maar als ik een cijfer zou moeten geven dan een 8,5 "

-Siham el Hossaini,

Opdrachtgever

Financiële Administratie & HR bij Bergfood

viajounummer8.5
fotojulia

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Julia met al jouw vragen. Julia staat voor je klaar en helpt je graag!