"De samenwerking met ViaJou is plezierig en gaat al jaren terug. Diverse Kasparov-collega’s, die nog altijd naar volle tevredenheid bij ons werkzaam zijn, komen uit het Bredase netwerk. Waarin ViaJou zich onderscheidt is de lokale positionering en persoonlijke benadering. Men kent onze organisatie écht en weet een match te maken met onze cultuur. Gezien onze groei-ambities hopen wij ook de komende jaren nog regelmatig succesvol samen te werken. Zeker een 8."

Meer verhalen

"Bij ViaJou is mij opgevallen dat er oprechte interesse in mij was als persoon. Dat blijkt uit de intake waarbij de tijd is genomen en goed geluisterd is om een beeld van mij als kandidaat te krijgen. Door snel en proactief handelen werd ik voorgesteld aan een werkgever die opereert in een sector waar ik niet direct meer aan dacht. De waardevolle tips voor de kennismaking bij de potentiële werkgever hebben me verder het zetje in de goede richting gegeven om de procedure succesvol te doorlopen."

-Jean-Paul,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer9
"ViaJou heeft mij gebracht dat ik de mooie ervaring bij een groot en mooi bedrijf kan opdoen, ik leer van mijn collega's, ik ontwikkel mijzelf. Ik vond de samenwerking ook erg prettig, snelle terugkoppelingen en duidelijke communicatie. Ik zou jullie een 9 geven! "

-Linsey,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer9
kirstie.png

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Kristy met al jouw vragen. Kristy staat voor je klaar en helpt je graag!