"De samenwerking met ViaJou is plezierig en gaat al jaren terug. Diverse Kasparov-collega’s, die nog altijd naar volle tevredenheid bij ons werkzaam zijn, komen uit het Bredase netwerk. Waarin ViaJou zich onderscheidt is de lokale positionering en persoonlijke benadering. Men kent onze organisatie écht en weet een match te maken met onze cultuur. Gezien onze groei-ambities hopen wij ook de komende jaren nog regelmatig succesvol samen te werken. Zeker een 8."

Meer verhalen

"Ik heb het bij jullie als mega prettig ervaren. Mijn beeld bij een werving bureau is vaak wat opdringerig. En dat vond ik hier totaal niet het geval. Heel fijn en ik kon erg goed zelf mijn voorkeuren aangeven en daar werd goed naar geluisterd. Ik geef jullie daarom een dikke 10! Ook het kaartje achteraf met mijn verjaardag en rondom de start van mijn nieuwe baan was een erg leuke verrassing. Via Jou bij via jou gekomen."

-Sanne,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer10.jpg
"Toegankelijk, verrassend en transparant dat is zijn de woorden die in onze ogen passen bij ViaJou. We schakelen regelmatig met ViaJou als wij op zoek zijn naar Consultants. ViaJou zoomt uitstekend in op de cultuur van ons bedrijf en op deze manier snappen zij als geen ander welke Consultants goed passen of welke juist niet. In de afgelopen jaren zijn er diverse mooie matches gemaakt waar Peoples Republic nog steeds veel aan heeft. Kortom; het is een prettige partij om mee samen te werken!"

-Daphne Jas,

Opdrachtgever

Managing Partner bij Peoples Republic

viajounummer8.5.jpg
sietskeavatar-2.jpg

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Sietse. Sietse staat voor je klaar en helpt je graag!