"Wij zijn een verzekeraar in een nichemarkt. Wij zijn goed in wat wij doen en dat is nou precies wat ViaJou heeft met werven en selecteren van personeel. Omdat zij verder kijken dan een CV en juist de match maken met het karakter van een kandidaat en de samenstelling van ons team, zijn zij er meerdere malen in geslaagd om ons te verrassen met de ultieme kandidaat. Zo zijn wij verzekerd van de beste collega’s en daarmee de continuering van onze klanttevredenheid. Schoenmaker blijf dus bij je leest! Als je personeel nodig hebt ga je naar ViaJou! Zeker een 8,5!"

Meer verhalen

"Yielder Group ervaart de samenwerking met ViaJou als zeer prettig. Vooral de manier waarop ViaJou kandidaten met ons deelt en de korte lijntjes, waardoor we snel schakelen, ervaren wij als een pluspunt. Daar er sprake is van een goede match tussen de recent gestarte collega’s die via ViaJou binnen zijn gekomen en onze organisatie, geven wij het geheel een 8.5/9."

-Naomi Balemans,

Opdrachtgever

HR bij Yielder Group

viajounummer9
"Via Jou is het allerbeste bureau dat ik heb mogen ervaren. Ze hebben een gepersonaliseerde aanpak die niet te vergelijken is met andere uitzendbureaus. Het proces bij Via Jou is heel soepel en efficiënt gelopen, ik had binnen no-time een baan die goed bij mij past.Het fijne aan Via Jou is dat ze heel goed met je meedenken en samenwerken, zodat je tevreden bent en blijft! Dankzij Via Jou heb ik mijn eerste stappen gemaakt in het bedrijfsleven en heb ik sindsdien nooit meer teruggekeken! "

-Fatos,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer10
instagramgrid[18]

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Julia met al jouw vragen. Julia staat voor je klaar en helpt je graag!