"Wij zijn een verzekeraar in een nichemarkt. Wij zijn goed in wat wij doen en dat is nou precies wat ViaJou heeft met werven en selecteren van personeel. Omdat zij verder kijken dan een CV en juist de match maken met het karakter van een kandidaat en de samenstelling van ons team, zijn zij er meerdere malen in geslaagd om ons te verrassen met de ultieme kandidaat. Zo zijn wij verzekerd van de beste collega’s en daarmee de continuering van onze klanttevredenheid. Schoenmaker blijf dus bij je leest! Als je personeel nodig hebt ga je naar ViaJou! Zeker een 8,5!"

Meer verhalen

"Wij geven jullie een 9 als cijfer. ViaJou voelt perfect aan wanneer iemand in ons team past. Inmiddels meerdere collega’s gevonden dankzij ViaJou die een grote bijdrage leveren aan onze Outdoorable organisatie "

-Rob Taks,

Opdrachtgever

Operations Manager bij Platinum

viajounummer9
"Viajou heb ik als een fijn tussenpersoon ervaren! Ik had het gevoel dat jullie echt goed hebben gekeken naar mijn interesses en wat er bij mij past. Ook na de kennismaking was ik erg enthousiast over jullie, jullie vroegen goed door naar hoe ik als persoon ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Ook is de begeleiding rondom de gesprekken goed gegaan en was je erg geïnteresseerd in hoe dit verliep. Door jullie extra zetje om eens op gesprek te gaan ben ik nu bij een heel leuk bedrijf terecht gekomen!"

-Frederique,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer9
kirstie.png

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Kristy met al jouw vragen. Kristy staat voor je klaar en helpt je graag!