"ViaJou zorgt niet alleen voor de beste collega’s voor NAC Breda, maar het vaste team is daarnaast ook als sponsor en fanatieke supporter aanwezig bij alle wedstrijden en activiteiten van de Businessclub! Zo kennen zij de cultuur én andere sponsors als geen ander. Juist dat maakt de samenwerking zo waardevol en bijzonder. Doordat zij zich perfect kunnen verplaatsen in de wensen van alle betrokkenen bij NAC Breda is een mismatch uitgesloten. Wij zijn NAC en wij zijn blij met ViaJou! Een 9!"

Meer verhalen

"Wat de samenwerking tussen Coface en ViaJou zo succesvol maakt is dat ViaJou een persoonlijke aanpak combineert met het behalen van zeer goede plaatsingen. Als klant krijg je het gevoel dat iedereen van ViaJou meteen in de actie schiet op het moment dat ik ze bel. Daardoor, maar ook hun goede gevoel voor wat voor persoon het beste past bij Coface en goede bekendheid in de regio Breda, maakt ze zeer succesvol en dus een zeer gewaardeerde partner voor Coface!"

-Willem van der Schoor,

Opdrachtgever

Interim HR Manager bij Coface

viajounummer8
"Bij ViaJou is mij opgevallen dat er oprechte interesse in mij was als persoon. Dat blijkt uit de intake waarbij de tijd is genomen en goed geluisterd is om een beeld van mij als kandidaat te krijgen. Door snel en proactief handelen werd ik voorgesteld aan een werkgever die opereert in een sector waar ik niet direct meer aan dacht. De waardevolle tips voor de kennismaking bij de potentiële werkgever hebben me verder het zetje in de goede richting gegeven om de procedure succesvol te doorlopen."

-Jean-Paul,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer9
instagramgrid[18]

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Julia met al jouw vragen. Julia staat voor je klaar en helpt je graag!