"Wij werken al geruime tijd samen met ViaJou en hebben hier hele goede ervaringen mee. De medewerkers van ViaJou zijn echt betrokken, zeer proactief en weten keer op keer een uitstekende match te maken tussen het bedrijf en de kandidaten. De persoonlijke benadering en de kennis van het bedrijf en zijn cultuur is hierbij een grote pre. In de praktijk komt het erop neer dat men óf geen kandidaten aandraagt, óf enkel echt goede kandidaten. Dit resulteert in een hele hoge scoringskans.

Daarbuiten is ViaJou een hele fijne partij om mee samen te werken. Ik heb deze ervaringen nog nooit zo gehad met een ander wervingsbureau en durf hen om die reden een dikke 10 te geven!"

Meer verhalen

"Voor de collega’s die we van jullie hebben gekregen, geven we een 9"

-Glennda van Hassel,

Opdrachtgever

Key Accountmanager bij Bond Seafood

viajounummer9.jpg
"Terugkijkend zegt mijn gevoel dat het enige dat ik écht zelf heb moeten doen is de telefoon pakken en bellen naar ViaJou. Daarnaast is er voor mij ook een fijne match gevonden, zowel op het inhoud van het werk alsmede de persoon en het gekozen bedrijf/vacature. ViaJou is een bedrijf dat iets doet in de markt waar het elders vaak aan tekort schiet. Zorgeloze bemiddeling met het zoeken van een bedrijf en functie die écht bij iemand past. Verbinding tussen werknemer en werkgever."

-Martijn,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer10.jpg
sietskeavatar-2.jpg

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Sietse. Sietse staat voor je klaar en helpt je graag!