"Wij werken al geruime tijd samen met ViaJou en hebben hier hele goede ervaringen mee. De medewerkers van ViaJou zijn echt betrokken, zeer proactief en weten keer op keer een uitstekende match te maken tussen het bedrijf en de kandidaten. De persoonlijke benadering en de kennis van het bedrijf en zijn cultuur is hierbij een grote pre. In de praktijk komt het erop neer dat men óf geen kandidaten aandraagt, óf enkel echt goede kandidaten. Dit resulteert in een hele hoge scoringskans.

Daarbuiten is ViaJou een hele fijne partij om mee samen te werken. Ik heb deze ervaringen nog nooit zo gehad met een ander wervingsbureau en durf hen om die reden een dikke 10 te geven!"

Meer verhalen

"Voor de collega’s die we van jullie hebben gekregen, geven we een 9"

-Glennda van Hassel,

Opdrachtgever

Key Accountmanager bij Bond Seafood

viajounummer9
"Ik heb het bij jullie als mega prettig ervaren. Mijn beeld bij een werving bureau is vaak wat opdringerig. En dat vond ik hier totaal niet het geval. Heel fijn en ik kon erg goed zelf mijn voorkeuren aangeven en daar werd goed naar geluisterd. Ik geef jullie daarom een dikke 10! Ook het kaartje achteraf met mijn verjaardag en rondom de start van mijn nieuwe baan was een erg leuke verrassing. Via Jou bij via jou gekomen."

-Sanne,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer10
sietskeavatar 2

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Sietse met al jouw vragen. Sietse staat voor je klaar en helpt je graag!