Even wat betreft mijn ervaringen met ViaJou, deze zijn erg positief. Dit zit hem in de volgende zaken:

- prettige en persoonlijke benadering (door Steven)
- de kwaliteit en aansluiting van de profielen op onze vraag/behoefte (belangrijkste voor mij) (liever 1 topprofiel per 2 maanden dan 3 half passende per maand)
- daarnaast vindt ik de styling en lay out (ben ik toch gevoelig voor) van de profielen sterk overkomen.

Meer verhalen

"Bij ViaJou is mij opgevallen dat er oprechte interesse in mij was als persoon. Dat blijkt uit de intake waarbij de tijd is genomen en goed geluisterd is om een beeld van mij als kandidaat te krijgen. Door snel en proactief handelen werd ik voorgesteld aan een werkgever die opereert in een sector waar ik niet direct meer aan dacht. De waardevolle tips voor de kennismaking bij de potentiële werkgever hebben me verder het zetje in de goede richting gegeven om de procedure succesvol te doorlopen."

-Jean-Paul,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer9.jpg
"Via Jou is het allerbeste bureau dat ik heb mogen ervaren. Ze hebben een gepersonaliseerde aanpak die niet te vergelijken is met andere uitzendbureaus. Het proces bij Via Jou is heel soepel en efficiënt gelopen, ik had binnen no-time een baan die goed bij mij past.Het fijne aan Via Jou is dat ze heel goed met je meedenken en samenwerken, zodat je tevreden bent en blijft! Dankzij Via Jou heb ik mijn eerste stappen gemaakt in het bedrijfsleven en heb ik sindsdien nooit meer teruggekeken! "

-Fatos,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer10.jpg
sietskeavatar-2.jpg

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Sietse. Sietse staat voor je klaar en helpt je graag!