Financieel Administratief Medewerker

Financieel

Vacature detail

Ervaring Medior
Locatie: Teteringen
Direct solliciteren
 • Direct in dienst bij de opdrachtgever;
 • Prachtig kantoor in een groenrijke omgeving;
 • Functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Salaris €2.700,- – € 3.500,- bruto per maand op basis van fulltime;
 • 20-24 uur per week.

Over het bedrijf

Jouw werklocatie is gemeente Breda, binnen een dynamische, sportieve en vooral gezellige omgeving. Waar ze het belangrijk vinden dat iedereen zich thuis voelt en met plezier mee werkt aan het succes van het bedrijf. Passie en humor zijn hier onmisbaar. Samen met jouw directe collega en de algemeen manager zorgen jullie voor een optimale beleving. Je krijgt een salaris, passend bij de functie en er zijn goede algemene arbeidsvoorwaarden.

Bedrijf in vijf woorden: onderscheidend, verbonden, gastvrij, kwaliteit en resultaatgericht

Omschrijving

Als onderdeel van het team controleer je de dagelijkse kasverantwoording van Receptie en Horeca om ervoor te zorgen dat alle transacties nauwkeurig zijn geregistreerd. Na controle boek je de gerealiseerde omzetten en betaalwijzen in het systeem en ben je verantwoordelijk voor het veilig afstorten van het kasgeld naar de bank. Je bent het aanspreekpunt voor crediteurenzaken, waarbij je inkoopfacturen en declaraties verzendt naar het factuursysteem voor goedkeuring door de betrokken afdelingen. Vervolgens boek je deze inkoopfacturen in het systeem en stel je een betaalvoorstel, dat je ter goedkeuring voorlegt aan de Manager en houdt je nauw contact met leveranciers om openstaande facturen te bespreken en af te handelen. Als het gaat om debiteurenbeheer, ben jij degene die speelrechten, lidmaatschappen, lockerverhuur en andere gerelateerde zaken factureert. Je bewaakt actief de debiteurenpositie en neemt passende acties om openstaande posten te innen, altijd in samenspraak met de Manager.

In je rol als Financieel Administratief Medewerker ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van banktransacties. Je boekt bankafschriften in het systeem en stelt betalingen voor, die je ter goedkeuring voorlegt aan de Manager voordat ze worden uitgevoerd. Maand- en jaarafsluitingen behoren ook tot jouw takenpakket. Je boekt correcties en maandelijkse memoriaalboekingen in ons financiële systeem, bewaakt saldi op tussenrekeningen en voert indien nodig correctieboekingen uit. Verder verzend je maandelijkse rapportages van resultaten naar de Manager en ben je betrokken bij voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening. Naast deze kernverantwoordelijkheden verzorg je de aangifte omzetbelasting per kwartaal, archiveer je financiële documentatie (waar mogelijk digitaal), onderhoud je contact met diverse afdelingen binnen het golfpark en heb je wekelijks overleg met de Manager. Ook onderhoud je contact met de Accountant over verschillende financiële aangelegenheden.

Wat wij van jou verwachten

 • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een Boekhoudkundige opleiding;
 • Kennis van boekhoudprogramma Exact Online, kassa UPTA, reserveringsprogramma VIPSX en Excel;
 • Zelfstandig, proactief en een teamplayer;
 • Accuraat en een hands on mentaliteit;
 • Communicatief vaardig, niet bang om iemand aan te spreken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (woord & geschrift);
 • Flexibel in uren.
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Kelsey de Jong

Junior Consultant
fotokelsey
Bel Kelsey op 06 28 08 87 29
Stuur Kelsey een e-mail
fotokelsey

Interesse? Kelsey helpt je graag verder!

Bel of mail Kelsey met al jouw vragen. Kelsey staat voor je klaar en helpt je graag!