Klantadviseur

Commercieel

Vacature detail

Ervaring Junior
Niveau: MBO/ HBO
Locatie: Oosterhout
Direct solliciteren
 • Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever;
 • Een brede adviserende schakelrol waarin je veel diverse projecten oppakt, voor korte én lange termijn
 • Je werkt samen met een enorme diversiteit aan gave klanten zoals diverse multinationals, internationale evenementen (denk aan het EK Voetbal en Tomorrowland), maar ook bijvoorbeeld overheidsinstellingen en het onderwijs;
 • Salarisindicatie tussen de € 3000,- - € 3500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek én mogelijkheid tot het hebben van flexibele werktijden.

Over het bedrijf

Ongeacht of het gaat om het inrichten van een volledig kantoor, het creëren van werkplekken op een festival, of het opzetten van een ergonomische thuiswerkruimte, onze opdrachtgever in de regio Breda draait er zijn hand niet voor om. Geen enkel project is te uitdagend voor hen, zolang de klant maar centraal staat. Door hun uitgebreide assortiment aan kantoormeubilair helpen ze klanten aan de perfecte werkplek. Hun focus ligt op de zakelijke B2B-markt, waar zowel kleine als grote bedrijven hen weten te vinden voor zowel eenmalige als terugkerende projecten.

Het bedrijf is gehuisvest in een net verbouwd ergonomisch kantoor, waar ze een inspirerende omgeving bieden aan hun klanten. Het kantoor is voorzien van een groot magazijn met een uitgebreide voorraad aan meubels, wat zorgt voor snelle leveringen. Naast hun vestiging in Nederland zijn ze ook actief in België, Frankrijk en Duitsland. In Nederland alleen al telt de organisatie zo'n 90 medewerkers, waarvan ongeveer 25 op kantoor werkt. Het is een platte organisatie waar een ontspannen en gezellige Brabantse sfeer heerst. Na werktijd is er altijd gelegenheid voor een informele borrel in de huiselijke kantine of de prachtige kantoortuin.

Bedrijf in vijf woorden: klantgericht, gedreven, adviserend, oplossingsgericht, internationaal

Omschrijving

Als klantadviseur ben je iedere dag actief bezig met het schakelen met klanten. Je beantwoordt al hun vragen en voorziet hen van passend en klantgericht advies. De organisatie onderscheidt zich door een breed assortiment aan te bieden met korte levertijden en persoonlijk advies, en jij speelt hierin een cruciale rol. Het is van essentieel belang dat je goed bent in snel schakelen, het behouden van overzicht en het bedenken van oplossingen.

Belangrijk om te benadrukken is dat er geen koude acquisitie aan te pas komt; juist de klanten komen met hun problemen naar jou toe. Als klantadviseur neem je een klantgerichte en adviserende rol aan, waarbij de persoonlijke aanpak van groot belang is. Elke aanvraag is anders, en van jou wordt verwacht dat je meedenkt met de klant en verder kijkt dan alleen de gestelde vraag. Je pakt de projecten van A tot Z op, waarbij je samen met elke klant de mogelijkheden bekijkt en gezamenlijk tot een passende oplossing komt. Door de verscheidenheid aan opdrachtgevers en projecten is de functie zeer divers en uitdagend. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je zet je volledig in om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Bovendien behoort het oppakken van een deel van de datamanagementtaken en het verbeteren van eventuele processen ook tot de mogelijkheden binnen deze functie.

Wat wij van jou verwachten

 • Mbo+ / Hbo werk- en denkniveau;
 • Fulltime beschikbaar (36 uur is bespreekbaar);
 • Je bent woonachtig in de regio Breda/Oosterhout;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (woord & geschrift);
 • Affiniteit voor datamanagement en procesverbetering (pré);
 • Klant -en servicegerichtheid, bij jou komt de klant op nummer 1;
 • Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen;
 • Communicatief vaardig, je bent niet bang om iemand aan te spreken;
 • Jij kunt het overzicht bewaren, snel schakelen en secuur werken onder tijdsdruk.
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Julia van Hoof

Consultant
fotojulia
Bel Julia op 06 46 05 62 10
Stuur Julia een e-mail
sietskeavatar 2

Interesse? Sietse helpt je graag verder!

Bel of mail Sietse met al jouw vragen. Sietse staat voor je klaar en helpt je graag!