Medewerker Sales Support

Commercieel

Vacature detail

Ervaring Junior
Niveau: MBO
Locatie: Breda
Direct solliciteren
  • Direct in dienst bij onze opdrachtgever
  • Het is een verantwoordelijke functie en bent intern de vaste contactpersoon voor jouw klanten
  • Je geeft advies aan klanten over product mogelijkheden
  • Je gaat de verbinder zijn tussen verschillende afdelingen
  • Werkweek van 32 uur (vrijdag vrij!)
  • Salaris tussen € 2.400,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van 38 uur

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een stabiele speler op het gebied van zelfklevende etiketten en zijn zij gespecialiseerd in etikettenproductie. Waarom zij zo’n sterke speler zijn? Ze vinden de persoonlijke aanpak belangrijk. Ze gaan met klanten in gesprek en denken mee hoe een etiket het beste tot zijn recht komt bij het product. Daarnaast zijn zij ook veel bezig met verduurzaming en blijven zichzelf ontwikkelen. Ze zijn van A tot Z betrokken bij een etiketproces: van drukproef tot voorraadbeheer. Dit maakt dat zij op maat kunnen werken en de klant écht koning is.

Bedrijf in vijf woorden: ondernemend, innovatief, nuchter, specialistisch, klantgericht

Omschrijving

Het klinkt op het eerste gezicht niet heel spannend: Etiketten. Toch zit er achter een etiket meer proces dan je verwacht. Elk etiket is anders: de een moet makkelijk verwijderd kunnen worden van een boek, de ander mag, tijdens een reis naar de andere kant van de wereld, écht niet loslaten. Soms moet een etiket functioneel zijn, de andere keer draagt het ook bij aan de totale uitstraling van een verpakking. Genoeg dynamiek en elk etiket wordt gezien als een nieuw project.

Als Medewerker Sales Support ben je de drijvende kracht achter het enthousiasmeren van klanten en het verstrekken van deskundig advies over product mogelijkheden en op maat gemaakte oplossingen met onze producten. Jij bent het gezicht van onze opdrachtgever.

Een klantgesprek zie jij als een route richting resultaat. Als Medewerker Sales Support heb jij de touwtjes op die route in handen. Je stuurt bij en geeft richting. Mouwen opstropen en gaan met die banaan, is jouw motto. Totdat het doel bereikt is, de klant tevreden is en jij een gesprek met een glimlach kunt afsluiten.

Wat wij van jou verwachten

Communicatie is jouw tweede naam en daarnaast ben je accuraat en sociaal. Je hebt een extraverte persoonlijkheid, wat zich uit in een hands-on aanpak en een proactieve houding, vooral bij het oppakken van de telefoon. Je werkt met precisie en zorgvuldigheid, toont interesse om het product grondig te leren kennen en bent altijd bereid om bij te leren. Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen en uitstekend samen te werken met verschillende afdelingen, waarbij je de touwtjes in handen hebt om de klanttevredenheid te waarborgen.

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Beschikbaarheid van 32 uur per week
  • Ervaring/affiniteit met computersystemen is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Sietse Verhoeve

Senior Consultant
sietskeavatar 2
Bel Sietse op 06 31 17 70 07
Stuur Sietse een e-mail
sietskeavatar 2

Interesse? Sietse helpt je graag verder!

Bel of mail Sietse met al jouw vragen. Sietse staat voor je klaar en helpt je graag!