Supply Support Medewerker

Inkoop/Logistiek

Vacature detail

Ervaring Junior
Niveau: MBO
Locatie: Oosterhout
Direct solliciteren
 • Dynamische baan voor minimaal 32 uur per week in een internationale werkomgeving
 • Goede werk/privé balans: flexibele werktijden van 7.30 en 18.00 uur en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
 • Sportschool op kantoor, waar je kosteloos gebruik van kan maken
 • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en vrijheid om verantwoordelijkheid te pakken in je functie
 • Je kan werken vanaf het kantoor in Breda of Oosterhout

Over het bedrijf

Je komt terecht binnen een internationale werkomgeving, waarin je werkt met grote namen binnen de zoetwaren- en chocoladebranche. Als schakel tussen de leveranciers en de klant in het Non-Food kanaal is onze klant grote stappen aan het zetten in de branche. Ze werken voor Retail-ketens als de Action, maar zijn ook te vinden bij drogisterijen, bouwmarkten, tuincentra, etc. Ze zijn sterk in het ontwikkelen van aantrekkelijke food- en non-food product concepten. Door deze producten op verrassende plekken bij onze klanten binnen het Non-Food Retail te presenteren, garanderen ze een extra omzet voor de retailer én een extra afzetkanaal voor de (A-merk) fabrikanten. Bedrijven kiezen daarom bewust voor een samenwerking met deze partij.

Het is een bedrijf waar jij elke dag mee kan lunchen, kan sporten in de fitnessruimte en in de pauze tafeltennis kan spelen. Ze hebben een enorme drive om synergetische relaties te bouwen, een gedrevenheid die neigt naar topsport. Iedereen krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om te ondernemen op eigen terrein. Een goed idee verdient altijd een kans. Ze zijn van mening dat je optimaal presteert als je lekker in je vel zit en jezelf kunt zijn. Dat geldt voor hun medewerkers, maar ook voor de mensen waarmee ze samenwerken. Zo verzamelen ze mensen om hun heen met wie ze dolgraag de wereld veroveren.

Bedrijf in vijf woorden: Ondernemend, betrokken, modern, ambitieus, professioneel

Omschrijving

Je komt terecht in een team van 5 medewerkers (inclusief jezelf). Het team houdt van hard werken, maar maakt ook veel plezier met elkaar! Er wordt veel gelachen en borrelen ze wel eens samen. Ben jij iemand die van aanpakken houdt, toon jij initiatief en werk je graag samen met het team naar een doel dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Als Supply Support Medewerker ben jij dé schakel tussen de leveranciers, transporteurs en het warehouse. Je bent verantwoordelijk voor een eigen leverancierspakket en zorgt ervoor dat alle ingekochte goederen en handelspartijen tijdig in het warehouse arriveren. Dit klinkt simpel, maar dat is het niet!

Geen levering is hetzelfde. Het komt regelmatig voor dat goederen niet beschikbaar of later zijn, last minute aangepast worden of dat verkeerde hoeveelheden geleverd zijn. Als echte 'probleemoplosser' vind jij het een uitdaging om snel en accuraat te schakelen met de leverancier, transporteur, sales operations support en het warehouse. Ook claims handel jij zelfstandig af. Kortom, een functie waarbij je veel zaken regelt op (logistiek) administratief gebied en je jouw communicatieve vaardigheden dagelijks inzet.

Wat wij van jou verwachten

 • Minimaal Mbo+ werk- en denkniveau
 • Je hebt enige administratieve en/ of logistieke werkervaring binnen een dynamische omgeving
 • Je wordt blij van een hectische en dynamische omgeving, geen dag is hetzelfde
 • Je weet van aanpakken, afwachten is niks voor jou
 • De drive om te leren en jezelf verder te ontwikkelen
 • Je bent 32-38 uur per week beschikbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (woord & geschrift), Duitse en/ of Franse taal is een pré
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oosterhout en Breda
Solliciteren met CV
Solliciteren zonder CV
Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met uitdagende vacatures.

Jouw contactpersoon

Kristy Jas

Senior Consultant
kirstie.png
Bel Kristy op 06 48 31 20 56
Stuur Kristy een e-mail
sietskeavatar 2

Interesse? Sietse helpt je graag verder!

Bel of mail Sietse met al jouw vragen. Sietse staat voor je klaar en helpt je graag!