Het voelt als een periode die zóveel impact heeft gehad op écht iedereen. Nog nooit hebben wij een situatie als deze meegemaakt: heel de wereld is alert en in de ban van hetzelfde. Een virus waar we nog geen grip op hebben. Een virus waaraan wij ons in een korte tijd hebben moeten aanpassen. Dat heeft veel weerstand veroorzaakt, ook bij ons: want wat is nu goed? Wat is wijs? Niemand heeft nog een glashelder antwoord en pas achteraf zullen we het weten. Corona heeft een grote impact op ons allemaal, maar het brengt ook vernieuwing met zich mee. Zo hebben we allemaal gezien hoe snel een organisatie thuiswerk-proof is, hoe videobellen ook succesvol kan zijn én dat we elkaar in crisistijden kunnen verstreken.

Inmiddels merken wij dat bedrijven steeds meer regie krijgen in deze situatie. Onze opdrachtgevers weten wat voor impact een crisis heeft op hun organisatie én durven weer in de toekomst te kijken. Daarnaast merken we dat ook bedrijven profiteren van de coronacrisis en zelfs een omzet groei doormaken. Het brengt veel dynamiek met zich mee én vraag naar nieuwe collega’s.

Helaas zijn ook veel mensen hun baan verloren als gevolg van de coronacrisis. Dat maakt dat er steeds meer aanbod van kandidaten is én men zich moet onderscheiden van de massa. Hierin merken wij dat we écht betekenis kunnen geven. We fungeren als sparringpartner voor de kandidaat maar ook zeker voor de opdrachtgever. Daarin gaan we op zoek naar de beste match en kijken we verder dan een cv.

We zien ook steeds meer beweging bij kandidaten die in een baan zitten en een overstap willen maken. Drie maanden geleden koos iedereen voor zekerheid, maar nu durven kandidaten weer vaker hun ambitie te volgen.

Kortom: er ontstaan nieuwe mogelijkheden! Zowel voor kandidaten als voor bedrijven en wij willen deze partijen graag ondersteunen. Ben jij werkzoekend? Kijk dan eens naar onze vacatures en/of match je CV. Zoek jij een nieuwe collega? Neem dan eens contact op met een van onze consultants. We gaan graag het gesprek aan!

pfanneroos

Interesse? Anne-Roos helpt je graag verder!

Bel of mail Anne-Roos met al jouw vragen. Anne-Roos staat voor je klaar en helpt je graag!