marike.png

Marike de Waard

Eigenaar & Senior Consultant

06 24 52 50 69 marike@viajou.nl Meer over Marike
steven.png

Steven van Batenburg

Eigenaar & Senior Consultant

06 46 71 72 91 steven@viajou.nl Meer over Steven
mara.png

Mara Derckx

Senior Consultant

06 13 57 87 50 mara@viajou.nl Meer over Mara

De perfecte match, ViaJou

ViaJou is groeiende, begonnen met zijn tweeën (1 april 2011) en inmiddels complementeren Kristy, Mara, Lotte, Mabel, Sietse en Myrthe het betrokken en enthousiaste team van consultants.Zij hechten er veel waarde aan om te achterhalen wat een kandidaat of bedrijf nou écht belangrijk vindt aan een nieuwe baan of collega.

Wij kijken verder dan een C.V.

Marike vertelt met veel enthousiasme over de succesformule van ViaJou ”Het team is het succes van ViaJou! Wij als werkgever zorgen voor een fijne werkplek waar het mogelijk is, middels diverse trainingen, jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf halen! Wij ademen enthousiasme uit. Er heerst een goede sfeer in het team. Wij zijn ViaJou! We leveren kwaliteit, stralen positiviteit uit en hebben plezier in de werkzaamheden die wij doen. Deze positieve energie voelt zowel onze klant als kandidaat en zorgt voor een langdurige samenwerking.”

Ons team is het succes van ViaJou

Op elke netwerkbijeenkomst in regio Breda is een consultant van ViaJou te vinden. Zo ontmoeten zij nieuwe klanten en kandidaten en breiden op die manier hun netwerk uit. ViaJou is wereldberoemd in de Regio Breda. Zoek jij een nieuwe collega óf een nieuwe baan? Neem dan contact op met een van de consultants. Zij gaan graag met jou in gesprek.