"Het proces naar werk zoeken met ViaJou heb ik als zeer prettig ervaren. Een open minded en jonge organisatie die je echt wilt helpen om de juiste match te krijgen met een bedrijf. Met Kristy had ik al eens gesproken over de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik haar wederom benaderd in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Door de inzet van Kristy ben ik uiteindelijk bij EWS Group terecht gekomen.

Een organisatie waar ik nog steeds met volle tevredenheid werk. De samenwerking met ViaJou verliep goed, naast Kristy had ik onder anderen ook baat aan Steven. Die mij op anderen vlakken kon assisteren.

De organisatie geef ik een 10! Anderen werkzoekende raad ik dan ook aan om zeker eens het gesprek bij ViaJou aan te gaan!"

Meer verhalen

"Mijn ervaringen met ViaJou zijn erg positief."

-Daniël Lankhuijzen,

Opdrachtgever

Business Manager bij Techsharks

viajounummer8
"Ik heb de samenwerking van ViaJou als zeer prettig ervaren. Meestal als je op zoek bent naar een baan zit je in een vrij kwetsbare situatie en bij jullie heb ik ervaren dat ik eerlijk mijn verhaal kon vertellen, en jullie ook meteen met mij mee dachten ook al was ik met mijn achtergrond niet de aller makkelijkste kandidaat. Hoe jullie mij daarna hebben mee genomen in het proces van solliciteren heeft mij heel veel rust gegeven."

-Emma,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer9
kirstie.png

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Kristy met al jouw vragen. Kristy staat voor je klaar en helpt je graag!