"Het proces naar werk zoeken met ViaJou heb ik als zeer prettig ervaren. Een open minded en jonge organisatie die je echt wilt helpen om de juiste match te krijgen met een bedrijf. Met Kristy had ik al eens gesproken over de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik haar wederom benaderd in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Door de inzet van Kristy ben ik uiteindelijk bij EWS Group terecht gekomen.

Een organisatie waar ik nog steeds met volle tevredenheid werk. De samenwerking met ViaJou verliep goed, naast Kristy had ik onder anderen ook baat aan Steven. Die mij op anderen vlakken kon assisteren.

De organisatie geef ik een 10! Anderen werkzoekende raad ik dan ook aan om zeker eens het gesprek bij ViaJou aan te gaan!"

Meer verhalen

"Ik heb de wijze waarop Via Jou mij in contact heeft gebracht met mijn huidige werkgever als zeer positief ervaren. Sterker nog, persoonlijk vind ik jullie werkwijze een prettige uitzondering op de vele recruiters die een lijstje afvinken met als enige doel de eigen fee binnen te harken. Juist het bieden van een luisterend oor en het kijken naar wat de kandidaat gelukkig maakt, DAT is wat ViaJou voor mij zo onderscheidend maakt. Chapeau !"

-Werner,

Kandidaat

bij ViaJou

viajounummer9
"Wij zijn NAC en wij zijn blij met ViaJou!"

-Eric Matijsen,

Opdrachtgever

Commercieel Manager bij NAC Breda

viajounummer9
sietskeavatar 2

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Sietse met al jouw vragen. Sietse staat voor je klaar en helpt je graag!