"Het proces naar werk zoeken met ViaJou heb ik als zeer prettig ervaren. Een open minded en jonge organisatie die je echt wilt helpen om de juiste match te krijgen met een bedrijf. Met Kristy had ik al eens gesproken over de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik haar wederom benaderd in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Door de inzet van Kristy ben ik uiteindelijk bij EWS Group terecht gekomen.

Een organisatie waar ik nog steeds met volle tevredenheid werk. De samenwerking met ViaJou verliep goed, naast Kristy had ik onder anderen ook baat aan Steven. Die mij op anderen vlakken kon assisteren.

De organisatie geef ik een 10! Anderen werkzoekende raad ik dan ook aan om zeker eens het gesprek bij ViaJou aan te gaan!"

Meer verhalen

"De medewerkers van ViaJou zijn echt betrokken, zeer proactief en weten keer op keer een uitstekende match te maken tussen het bedrijf en de kandidaten."

-Peter Mathijssen,

Opdrachtgever

Financial & Human Resources Manager bij Schumacher Packaging

viajounummer10
"Wij geven jullie een 9 als cijfer. ViaJou voelt perfect aan wanneer iemand in ons team past. Inmiddels meerdere collega’s gevonden dankzij ViaJou die een grote bijdrage leveren aan onze Outdoorable organisatie "

-Rob Taks,

Opdrachtgever

Operations Manager bij Platinum

viajounummer9
instagramgrid[18]

Wil jij ook een referentie achterlaten?

Bel of mail Julia met al jouw vragen. Julia staat voor je klaar en helpt je graag!