Ongekend groot netwerk

In de regio Breda kennen wij iedereen (via-via)

Persoonlijke aanpak

Wij leren jou écht kennen als kandidaat

360 graden aandacht

Iedere consultant bemiddelt een traject van A tot Z

Een HR-adviseur is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de HR-afdeling. Je houdt je bezig met het opzetten en uitrollen van diverse projecten. Denk aan het actualiseren van het personeelshandboek, digitalisering van de personeelsadministratie en het opzetten van een nieuw functiehuis. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van medewerkers omtrent ziekteverzuim, CAO en contracten.

Wij werven ook regelmatig een client specialist, die klanten te woord staat als ze vragen hebben. Denk hierbij aan cao’s, wet- en regelgeving of ziekte. Door jouw advies help je de klant verder en zorg je voor verduidelijking. In het systeem kijk je met de klant mee en zorg je dat problemen worden opgelost. Daarnaast houd je je bezig met administratieve zaken, zoals facturatie en contracten.

Word je payroll specialist, dan ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte loonverwerking. Je behartigt de volledige loonadministratie en bent het aanspreekpunt voor medewerkers omtrent salaris, tijdsregistratie en vergoedingen

HR vacatures bij ViaJou

HR Medewerker

1-2 jaar
MBO
Breda

Onze opdrachtgever is een stabiele speler op het gebied van zelfklevende etiketten en zijn zij gespecialiseerd in etikettenproductie. Waarom zij zo’n sterke speler zijn? Ze vinden de persoonlijke aanpak belangrijk. Ze gaan met klanten in gesprek en denken mee hoe een etiket het beste tot zijn recht komt bij het product. Daarnaast zijn zij ook veel bezig met verduurzaming en blijven zichzelf ontwikkelen. Ze zijn van A tot Z betrokken bij een etiketproces: van drukproef tot voorraadbeheer. Dit maakt dat zij op maat kunnen werken en de klant écht koning is.

Bedrijf in vijf woorden: ondernemend, innovatief, nuchter, specialistisch, klantgericht

Inhouse Intercedent (Roemeens en Hongaars)

1-2 jaar
MBO
Etten-Leur

Onze opdrachtgever is een van de grotere werkgevers van Nederland op het gebied van uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers. Dagelijks zijn er meer dan 2500 gemotiveerde uitzendkrachten aan het werk bij diverse opdrachtgevers in de glastuinbouw, de voedingssector, de logistiek en de techniek. De uitzendkrachten worden geselecteerd vanuit eigen kantoren in Polen, Roemenië en Hongarije. Dit alles wordt aangestuurd en begeleid door een jong, enthousiast team van eigen medewerkers. Deze vaste medewerkers zijn zeer betrokken, flexibel en slagvaardig in een no-nonsense omgeving waar de interne communicatielijnen zeer kort zijn.

Bedrijf in vijf woorden: ondernemend, pit, no-nonsense, hands-on, professioneel

myrthe.png

Interesse? Myrthe helpt je graag verder!

Bel of mail Myrthe met al jouw vragen. Myrthe staat voor je klaar en helpt je graag!