Ongekend groot netwerk

In de regio Breda kennen wij iedereen (via-via)

Persoonlijke aanpak

Zowel klant als kandidaat leren wij écht kennen

360 graden aandacht

Iedere consultant bemiddelt een traject van A tot Z

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces. Je maakt inkooporders aan zet die door naar leveranciers en controleert het verloop van het proces. Je voert ook prijsonderhandelingen en verzorgt de bijbehorende administratie. Ook schakel je intern met collega’s, zodat je op de hoogte bent van alle informatie.

Een category manager ontwikkelt het assortiment van een fabrikant of leverancier. Je creëert een logische samenhang vanuit de verschillende merken. Verder volg je markt- en productwikkelingen en producttrends en vertaal je trends naar producten. Samen met een designer bedenk je nieuwe producten en merken.

Als service planner leid je de dagelijkse planning van bijvoorbeeld een onderhoudsbedrijf in goede banen. Je verzorgt dan de agenda van een groep service- en onderhoudsmonteurs in jouw regio. Jij bent de schakel tussen klant en monteur en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Transport & Logistiek vacatures bij ViaJou

Financieel Medewerker

3-5 jaar
MBO
Moerdijk

Onze opdrachtgever is een stabiele speler op het gebied van banden en deze branche is continu in beweging. Zij bieden de klant de grootste eigen voorraad in Europa aan. Deze voorraad bevat alle A-merken maar ze laten ook private labels produceren. Dagelijks wordt er voor alle collega’s (tegen een kleine vergoeding) een verse lunch bereid en om fit te blijven is er een mogelijkheid tot fitnessen op locatie! Er eerst een open en informele werksfeer waar samen gewerkt wordt aan ambitieuze doelstellingen.

Bedrijf in vijf woorden: ondernemend, ambitieus, groeiend, marktleider, informeel

Inside Sales Specialist

1-2 jaar
MBO/ HBO
Dordrecht

Je komt terecht binnen een MKB organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat. Het bedrijf is een leverancier van onderdelen binnen een niche markt en gelegen in Dordrecht. De inkoop, verkoop en distributie vindt wereldwijd plaats. De markt waarin ze werken is dynamisch en volop in ontwikkeling. Onze opdrachtgever zal kijken naar welke kwaliteiten én ambities jij hebt en zorgen dat jij jezelf op de meest passende manier kunt ontwikkelen binnen de organisatie. Er is een platte structuur aanwezig waardoor de lijnen kort zijn en de sfeer erg informeel is.

Bedrijf in vijf woorden: Nuchter, ontwikkeling, onderscheidend, internationaal, informeel

myrthe.png

Interesse? Myrthe helpt je graag verder!

Bel of mail Myrthe met al jouw vragen. Myrthe staat voor je klaar en helpt je graag!