Ongekend groot netwerk

In de regio Breda kennen wij iedereen (via-via)

Persoonlijke aanpak

Zowel klant als kandidaat leren wij écht kennen

360 graden aandacht

Iedere consultant bemiddelt een traject van A tot Z

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces. Je maakt inkooporders aan zet die door naar leveranciers en controleert het verloop van het proces. Je voert ook prijsonderhandelingen en verzorgt de bijbehorende administratie. Ook schakel je intern met collega’s, zodat je op de hoogte bent van alle informatie.

Een category manager ontwikkelt het assortiment van een fabrikant of leverancier. Je creëert een logische samenhang vanuit de verschillende merken. Verder volg je markt- en productwikkelingen en producttrends en vertaal je trends naar producten. Samen met een designer bedenk je nieuwe producten en merken.

Als service planner leid je de dagelijkse planning van bijvoorbeeld een onderhoudsbedrijf in goede banen. Je verzorgt dan de agenda van een groep service- en onderhoudsmonteurs in jouw regio. Jij bent de schakel tussen klant en monteur en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Transport & Logistiek vacatures bij ViaJou

Customer Service Medewerker

Junior
MBO
Oosterhout

Je komt terecht binnen een internationale werkomgeving, waarin je werkt met grote namen binnen de zoetwaren- en chocoladebranche. Als schakel tussen de leveranciers en de klant in het Non-Food kanaal is onze klant grote stappen aan het zetten in de branche. Ze werken voor Retail-ketens als de Action, maar zijn ook te vinden bij drogisterijen, bouwmarkten, tuincentra, etc. Ze zijn sterk in het ontwikkelen van aantrekkelijke food- en non-food product concepten. Door deze producten op verrassende plekken bij onze klanten binnen het Non-Food Retail te presenteren, garanderen ze een extra omzet voor de retailer én een extra afzetkanaal voor de (A-merk) fabrikanten. Bedrijven kiezen daarom bewust voor een samenwerking met deze partij.Het is een bedrijf waar jij elke dag mee kan lunchen, kan sporten in de fitnessruimte en in de pauze tafeltennis kan spelen. Ze hebben een enorme drive om synergetische relaties te bouwen, een gedrevenheid die neigt naar topsport. Iedereen krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om te ondernemen op eigen terrein. Een goed idee verdient altijd een kans. Ze zijn van mening dat je optimaal presteert als je lekker in je vel zit en jezelf kunt zijn. Dat geldt voor hun medewerkers, maar ook voor de mensen waarmee ze samenwerken. Zo verzamelen ze mensen om hun heen met wie ze dolgraag de wereld veroveren.Bedrijf in vijf woorden: Ondernemend, betrokken, modern, ambitieus, professioneel

Supply Chain Coördinator

Medior
HBO
Breda

Onze opdrachtgever is een cosmeticabedrijf dat persoonlijke verzorgingsproducten produceert. Van gezichtscrème tot oliën en nog véél meer. Dit doen ze op een milieuvriendelijke, dierproefvrije en duurzame manier. Ze gebruiken de natuur als inspiratie en produceren ook vegan en halal producten. Het is een informele organisatie die alles van A tot Z regelt voor de klant: van welke grondstoffen die er in het product gaan tot het verpakken, etiketteren én advies over de marketing van het product.Bedrijf in vijf woorden: innovatief, open, respectvol, proactief en kwaliteitsgericht.

fotosterre

Interesse? Sterre helpt je graag verder!

Bel of mail Sterre met al jouw vragen. Sterre staat voor je klaar en helpt je graag!