Ongekend groot netwerk

In de regio Breda kennen wij iedereen (via-via)

Persoonlijke aanpak

Zowel klant als kandidaat leren wij écht kennen

360 graden aandacht

Iedere consultant bemiddelt een traject van A tot Z

Een content manager creëert ‘inhoud’ voor een website. Denk aan nieuwsbrieven, blogs en productomschrijvingen. Uiteraard pas je SEO toe bij het schrijven van deze teksten zodat de vindbaarheid optimaal is. Je werkt nauw samen met het marketing team en werkt aan diverse projecten.

Als online marketeer houd je je bezig met diverse facetten van marketing. Werkzaamheden als Google Ads, Social Media Advertising, contentplanning en opzetten van campagnes, vallen onder je takenpakket.

Je kunt ook aan de slag als webshop-specialist. Dan ben je verantwoordelijk voor de webshop en weet altijd wat er speelt. Zo moet jouw webshop goed functioneren en los je problemen op vanuit kennis van de materie. Daarnaast ondersteun jij je marketing collega’s als zij technisch problemen hebben.

(Online) Marketing vacatures bij ViaJou

Projectmanager Events

Senior
HBO
Breda

Je komt te werken binnen een organisatie die B2B-events organiseert voor onder andere ICT, mobiliteit en industrie. Zij organiseren voor klanten multichannel evenementen, zowel online als offline. Samen met zo’n 25 enthousiaste collega’s zorgen jullie er gezamenlijk voor dat elk evenement een succes wordt. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en door de krachten te bundelen komen jullie tot het beste resultaat. Je werkt in een moderne omgeving, waarin veel ruimte is voor initiatief en groei. Samen speel je in op de kansen op de markt. Het is een platte, informele organisatie, waar de deuren altijd open staan. Een goede teamspirit is van belang en collega’s onderling zorgen altijd voor een goede sfeer op de werkvloer. Bedrijf in vijf woorden: onderscheidend, innovatief, enthousiast, doorgroeimogelijkheden, dynamisch

Marketeer

Medior
HBO
Breda

Onze opdrachtgever is een fullservice dienstverlener in de glasherstelbranche. Hierin zijn ze toonaangevend en marktleider binnen deze nichemarkt. Ze willen voorop lopen met betrekking tot digitalisering en een transformator zijn voor de glasherstelbranche door voorop te lopen op het gebied van duurzaamheid en vitaliteit. Je komt te werken binnen een prettige, open werksfeer waar collega’s elkaar ondersteunen en humor belangrijk is. Ze hebben een duidelijke drive om werkzaamheden elke dag een beetje beter uit te voeren en er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en opleiding. Klanttevredenheid en service zijn belangrijke factoren voor de organisatie, iedereen gaat voor de 9+ ervaring. Hierdoor is het van belang om innovatief en efficiënt te blijven denken en open te staan voor de wensen van relaties. Bedrijf in vijf woorden: ondernemerschap, toonaangevend, betrouwbaarheid, innovatief en betrokken

fotosterre

Interesse? Sterre helpt je graag verder!

Bel of mail Sterre met al jouw vragen. Sterre staat voor je klaar en helpt je graag!