Ongekend groot netwerk

In de regio Breda kennen wij iedereen (via-via)

Persoonlijke aanpak

Zowel klant als kandidaat leren wij écht kennen

360 graden aandacht

Iedere consultant bemiddelt een traject van A tot Z

Een content manager creëert ‘inhoud’ voor een website. Denk aan nieuwsbrieven, blogs en productomschrijvingen. Uiteraard pas je SEO toe bij het schrijven van deze teksten zodat de vindbaarheid optimaal is. Je werkt nauw samen met het marketing team en werkt aan diverse projecten.

Als online marketeer houd je je bezig met diverse facetten van marketing. Werkzaamheden als Google Ads, Social Media Advertising, contentplanning en opzetten van campagnes, vallen onder je takenpakket.

Je kunt ook aan de slag als webshop-specialist. Dan ben je verantwoordelijk voor de webshop en weet altijd wat er speelt. Zo moet jouw webshop goed functioneren en los je problemen op vanuit kennis van de materie. Daarnaast ondersteun jij je marketing collega’s als zij technisch problemen hebben.

(Online) Marketing vacatures bij ViaJou

Marketing Manager

3-5 jaar
HBO
Werkendam

Het bedrijf levert gespecialiseerde diensten op het gebied van integrale ongediertebestrijding, begassingen en biobehandelingen van goederen in opslag, denk hierbij aan vrachtcontainers, silo’s, schepen en gebouwen. Ze zijn hierin zeer innovatief en gebruiken speciale technieken die ze zelf ontwikkeld hebben. Binnen deze internationale organisatie werken zo’n 250 mensen. Deze zijn onderverdeeld in divisies met allen hun eigen expertise. Je werkt altijd samen in een klein team met gedreven en ambitieuze collega’s. Werken onder druk en snel kunnen schakelen is een belangrijke eigenschap die iedereen heeft. Naast die drie vestigingen in Nederland is het bedrijf ook te vinden in België, Frankrijk, Engeland, Italië, Oostenrijk, Spanje, Duitsland en in Polen. Bedrijf in vijf woorden: ondernemend, ambitieus, open, informeel, no nonsens

Campagne Marketeer

3-5 jaar
HBO
Rijen

Onze opdrachtgever is een specialist in het leveren van online leerplatformen aan de logistieke branche. E-learning is een interactieve manier van leren. Door het leveren van maatwerk zijn ze onderscheidend in hun branche. Het is een open en informele startup met een klein team van collega’s. Ze zijn sterk aan het groeien en zoeken de juiste aanvulling voor het jonge, ambitieuze team. Binnen de organisatie heerst de mentaliteit: samen maken we elkaar beter! Teamwork is dus erg belangrijk, iedereen leert van elkaar. Er hangt een hechte sfeer die maandelijks versterkt wordt door een borrel met het gehele team. Verder treed je direct in dienst bij de opdrachtgever. De standplaats is Breda. Uiteraard is er ruimte om te groeien wanneer jij jouw potentie laat zien. Ze geven jou alle handvatten om optimaal te ontwikkelen en begeleiden jouw persoonlijk in jouw groeiproces. Samen bouw je aan de ontwikkeling van de organisatie én jezelf. Bedrijf in vijf woorden: Jong, onderscheidend, ambitieus, commercieel, creatief

myrthe.png

Interesse? Myrthe helpt je graag verder!

Bel of mail Myrthe met al jouw vragen. Myrthe staat voor je klaar en helpt je graag!